Hur har killar och tjejer sex med varandra?

Killar och tjejer kan ha sex med varandra på många olika sätt. Vad som är sex är beror också på vad du själv tycker att det innebär.

En tjej och en kille är nakna, håller om varandra och blundar. Illustration.

För att veta vad som passar dig och den eller de du har sex med, behöver du prova dig fram och upptäcka vad som känns bra.

Munsexsmeksex, slidsamlag, analsex och att använda sexleksaker är några av de sätt som tjejer och killar kan ha sex med varandra på.

Munsex kan till exempel vara att du slickar eller suger på någons kön, smeksex att stimulera könet med fingrar och händerna. Ni kan också gnugga könen mot varandra eller mot varandras kroppar. 

Med slidsamlag menas sex där penisen är i snippan. Killar får lättare orgasm av slidsamlag än tjejer, som ofta behöver få klitoris stimulerad för att få orgasm.

Med analsex kan det menas att analöppningen stimuleras med till exempel fingrar, medan det med analsamlag brukar menas att penisen är i analen.

Det finns delar på kroppen som är extra känsliga för beröring. Men du får själv prova dig fram till vilka delar du gillar att få stimulerade och vilka som känns sexuella. Förutom runt, i och på könet och rumpan kan känsliga områden finnas omkring nacken, halsen, öronen, fötterna, händerna, på läpparna och på brösten och bröstvårtorna. Det kan också vara så att det pirrar till och känns skönt när andra ställen på kroppen blir berörda. Njut av det som känns bra!

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan