Vad brukar vara skönt för killar?

För att sex ska kännas njutningsfullt är det viktigt att du vill ha sex och att du har det på ett sätt som känns bra. Du kan behöva prova dig fram för att upptäcka vad du tycker känns skönt. Vad du tycker om kan variera mellan gångerna du har sex.

Kille. Illustration.

Sex går att ha på väldigt många olika sätt och kan vara olika skönt beroende på vad du tycker om. Det går alltså inte att säga att alla tycker om sex eller beröring på ett särskilt sätt. Att onanera kan göra det lättare att veta vad du själv gillar. Du kan också att prova dig fram till vad som känns bra tillsammans med någon.

Penis med sträng, ollon, penisskaft och pung. Illustration.
Penis med sträng, ollon, penisskaft och pung. Illustration.

Strängen och undersidan av ollonet är de delar på penisen som är känsligast för beröring. Strängen är ett band av hud som sitter fast i underkanten av urinrörsöppning och förhuden. Om du är omskuren, delvis säga har fått sin förhud helt eller delvis borttagen kan strängen både vara kvar och ha tagits bort.

Om ollonet stimuleras på ett sätt du gillar kan du känna att du blir upphetsad och kåt. Att ollonet stimuleras är också det vanligaste sättet för få orgasm på.

En del gillar att bli stimulerade mjukt och andra kan gilla det hårdare. Många tycker om att ha till exempel slidsamlag, analsamlag och att bli stimulerade med till exempel händer eller munnen.

Det kan också vara skönt att bli smekt på känsliga delar över hela kroppen. Några områden som ofta är känsliga för beröring är nacken, halsen, öronen, fötterna, händerna, läpparna, insidan av låren, brösten, bröstvårtorna, mellangården, runt analöppningen och i analen.

Oavsett vad du gör när du delar en sexuell upplevelse och är nära någon, kan själva närheten vara härlig och göra dig kåt.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan