UMO frågar: Vad är bra med att vara ihop?

Vad är det som är kul och skönt med att vara ihop med någon? Här kan du läsa vad andra har svarat på den frågan. Vad tycker du är bra med att vara ihop? Skriv i formuläret längre ner på sidan och skicka till oss.

En handskriven lapp med ett hjärta och texten "Jag kommer vig halv sex igen". Foto.
 • Att man har någon att alltid lita på, ifall relationen fungerar dvs. Och att det är så sjukt mysig. Att bara sitta och mysa, det måste nästan vara det bästa som finns.
  /Anonym
 • Jag älskar att man alltid har nån som alltid finns där för en när jag behöver❤️Jag kan berätta allt för han och ingen kommer nånsin fatta hur störtförälskade jag är i han. När han svarade ja och vi blev ihop så kändes det som att ett nytt liv började, jag kände mig liksom starkare på nått sätt så när jag är ledsen vet jag att jag bara kan prata med han🥰🥰❤️
  /Emelie (jag)
 • Min crush frågade chans på mej idag och jag sa ja. Han va min bästa vän innan det att han frågade mig om vi skulle va ihop. Det viktigaste i ett förhållande för mig är att man kan lita på personen och känna att man verkligen kan säga allt till hen och det är därför jag sa ja till mitt crush.  För jag känner att jag litar på honom och jag hoppas att vi håller ihop för alltid även fast vi bara varit ihop i några timmar❤️
  /Jennifer
 • Att ha någon man kan prata om allt med, utan rädslan för att bli dömd. Min kille är världens finaste och har fått mitt självförtroende att stiga något enormt. Men det bästa att vara ihop med någon är att alltid ha någon att krypa upp bredvid och bara vara, om man haft en dålig dag eller bara är allmänt mys-sjuk. Ett plus är att min kille alltid värmer mig och håller på med mitt hår tills jag somnar :)
  /Anonym norrländare
 • Jag tycker att braiga med att vara ihop med nån är att andra som också gillar den personen blir avundsjuka.
  /Future
 • Jag har egentligen aldrig varit ihop men jag kan tänka mig att det är en härlig känsla att vara det. Att ha någon som ser upp till en och en som, helt enkelt älskar en. Ja, om man bortser från sina föräldrar o så... Men att vara ihop krävs ju väll ett ansvar. Man som partner är ju ansvarig att göra sin partner lycklig, kan jag tänka mig.
  /skådespelaren
 • Det som är bra är väll att man måste kunna lita på varandra säger du nånting till din partner som du inte vill att vänner ,släkt & familjen ska veta så ska den saken stanna mellan er. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 1 år så vi har liksom lärt oss vad vårat förhållande innebär.. Han är en person jag kan säga exakt allt till en liten sak till en stor sak och det har stannat. Så att tro varandra & att känna hur jävla underbart det rent ut sagt är!!
  /NH
 • Det är skönt att ha någon som vill ha en för det man är och man är aldrig ensam när man har någon som älskar en för den man är. Det är alltid roligt att ha en med på sin egna sida. Jag har varit ihop med en kille nu i 4 månader och han stöttar mig i alla val jag tar och hjälper mig om jag har det svårt. Om man inte har kille/tjej stressa inte för att hitta han för halva jorden är full av killar/tjejer och det finns en för alla. Man är alltid glad när man är kär i någon. Det pirrar i magen och det är en bra känsla man får.
  /Tjej 13 år
 • Jag älskar att vara kär! Det är så härligt. Jag kan inte ems kolla på min pojkvän utan att börja le och pussa på honom. Och han står alltid där för mig, och hjälper mig när det är svårt och jobbigt. Vi brukar alltid gå hem till mig efter skolan för att kolla på film och mysa elr pussas, hela skolan vet tydligen om att vi är tsm fast vi bryr oss inte så mycket om det för att det är ju sant❤men jag tycker inte att man ska stressa med att hitta någon, det är bara svårare att leta efter någon, den personen som du kommer leva ditt liv med kommer, jag lovar❤😊😘
  /Em
 • Det som är bra med att ha ett förhållande är att man alltid kommer kunna lita på personen. Jag har själv en kille som jag älskar jättemycket. Han betyder allt för mig och när jag ser honom blir jag alltid glad. Att krama, pussa och mysa med honom är det bästa jag vet. Finns verkligen inget bättre. Ifall jag mår dåligt åker han direkt till mig och ger mig en kram oavsett hur mycket klockan är. Att ha någon man anförtror sig till är viktigt. Men ha inte ångest över att du inte har en partner. Det kommer snart, jag lovar.
  /Anonym
 • T.e.x jag som har varit en person som har haft självmordstankar och min kille har hjälpt mig så mycket och att man kan lita på nån 100%
  /Love
 • Man får lära sig att ta hand om en relation. Genom att vara med sin partner/Flickvän/pojkvän blir man mognare och lär sig mer
  /Jonas
 • Någon som alltid finns där, som valde dig, som älskar dig för den du är, som skojar med dig, som imponerar på dig, någon som älskar dig.
  / den kära bananen
 • När man är ihop får man varandra att må bra, det känns som allting löser sig när man är med den personen. Lite kul att jämföra kärlek som en drog faktiskt. Har för mig att pupillerna blir stora både när man är med den man är kär i och när man tar droger. Fast kärlek kanske är kroppens naturliga drog. I vilket fall som helst så är man ihop för att man mår som allra bäst när man är med den personen!
  /Anonym
 • Livet känns rikare.
  /Jasmine
 • Jag tycker att det är är bra att vara tillsammans med någon eftersom att det kan hjälpa väldigt mycket om man mått dåligt ett tag , då finns det alltid någon där som stöttar dig till 100. Man kan ha fått sitt hjärta krossat tidigare men sen kan det komma den där ”speciella personen” som gör allt mycket bättre och stannar hos dig ❤️
  /Therese
 • Jag tycker att det är roligt att vara ihop med någon, för att man har någon att prata med och lita på den.
  /Surikat
 • Man är älskad och man känner sig trygg med sin partner, man ska må bra. Man får kärlek, pussar, kramar osv. Det känns väldigt bra... som jag t.ex har inte haft det bra hemma och då kan det vara skönt att prata med sin partner som ska vara pålitlig och aa som man vill att sin partner ska vara i sådana situationer. Om det inte känns bra i ett förhållande så är man nog inte menade att vara tillsammans eller så vet man inte vad man känner och tycker.
  13/tjej
 • Jag är ihop med en kille och vi är ihop typ 3år. jag och han har inte träffats eftersom vi chattar bara. Jag vet att det låter konst men vi litar på varandra. Vi kanske bråkar lite men vi älskar varandra. Och det är därför jag tycker att det bra att var ihop med nån som man älskar.
  14/tjej
 • Om man har gillat någon länge kan det kännas skönt att bli ihop för då har man en bra anledning för att vara med personen
  /AXZA
 • Man är älskad. Den bästa gåvan som finns.
 • När man ihop med någon så ska man må bra eftersom man antagligen gillar personen väldigt mycket. Om man inte mår bra är inte personen rätt.
 • Det kan kännas bajs ibland men oftasts bra. Tänk dig att ha nån som du vet aldrig kommer svika dig. Någon som alltid kommer att ställa upp för dig varsomhelst händer. Någon som tycker att du verkligen betyder något för den. Någon som du bara kan krama,kyssa eller till och med ha sex med utan att känna skuld eller ånger. Det är kärlek i ett nötskal..
 • Det bästa är när man stöttar och tröstar varandra. Den man är ihop med kan man lita på. <3
 • Att det skönt och cool att bli kär nån jag menar om man e kär i nån då tänker man just den person hela tiden och man ska va med den person och gör nåt tillsammans.  
 • Det kan kännas som en lättnad om man varit kär i den personen länge.
 • När man är kär då vill jag att man tröstar hen när den är ledsen eller orolig för något.
 • Jag har aldrig varit ihop men om jag blev ihop så skulle du kännas lite mer att den gillar mig, man blir glad att någon gillar en, man känner sig speciell.
 • Man känner en slags trygghet. Man känner sig älskad och pirrig. Det är viktigt att man är ärlig, trogen och har förtroende till sin partner. Om man har det så är det underbart att ha ett förhållande.
 • Det är mysigt och spännande. Det finns alltid milstolpar, mål, och jag tycker det är en av dem bästa sakerna med att vara ihop. Att våga hålla i handen, att våga pussas etc. Det är väldigt trevligt att den en gillar, gillar en tillbaka. Och att sakna personen är för mig ganska mysigt också. Då hinner jag verkligen uppskatta henne och jag brukar bli lite extra romantisk då.
 • Jag är tillsammans med en kille! Han är så sjukt söt o snäll mot mig! Han gör verkligen så att jag känner mig fin och att jag förtjänar att va hans! 
Till toppen av sidan