UMO frågar: Var träffar man någon att bli ihop med?

Var träffar man någon att bli ihop med, om det inte finns någon man gillar bland de man brukar träffa? Här kan du läsa vad andra har svarat på den frågan. Kanske passar något av tipsen dig.

Klotter på en betongvägg. Med stora bokstäver står det "Love". Foto.
 • Själv så gör jag så att jag börjar lära känna personen som jag gillar lite mer och när jag har lärt känna personen så går jag över till nästa steget som är att säga att jag gillar personen. Då kanske personen gillar en också och då blir man ihop.
  /meryem
 • Man kan gå till ställen som tjejer/killar brukar vara på till exempel fotbollsplanen, shoppingställen.
 • Du kan träffa någon på nätet, genom skolan, genom jobbet, eller nästan varsomhelst. Huvudsaken är att det är någon du tycker om.
 • Jag träffar tjejer helst på väg till jobbet.
 • Jag tycker det enklaste sättet är över nätet. Där är det lätt att hitta folk med liknande eller samma intressen, samt att allt inte blir lika ytligt utan man lär känna personen man skriver med på ett annat sätt. Däremot kan det vara svårare för när man träffar folk i verkliga livet så kommer samtalsämnena naturligare medan det är lätt att det "dör ut" när man skriver. Att prata med varandra på exempelvis Skype kan vara en god idé, då blir det som att ses fast man fortfarande är i tryggheten hemma.
 • Det finns oändliga sätt att träffa någon. Antingen kan man flörta med snyggingen på skolan eller jobbet, eller varför inte på träningen? Om du ser en otroligt het tjej eller kille som du vill lära känna, varför inte bara gå fram och säga: - Hej, jag heter ... och jag ville bara säga att du ser förbannat bra ut. Du borde få någon slags reaktion på det och sen flyter samtalet på.
 • Man kan gå på disco å dansa tryckare...
 • Ta det bara lungt! Om du stressar på kärleken så kan det vara så att blir ihop med någon som du inte älskar. Så stressa inte på kärleken. Den lurar bakom alla hörn.
 • Man kan träffa någon i skolan, på läger (bästa grejen tycker jag), konfirmationen eller när man är iväg på andra saker :)
 • Jag har haft tur och inte behövt leta desperat efter någon, men har märkt att internet är jättelätt att träffa både kompisar och relationsobjekt på. Jag har inte vågat ta steget att träffa någon helt okänd, ofta är det en kompis kompis, men samtidigt någon som man inte annars träffar eller snackar med. Om man snackat på internet först kan man lättare hitta personer med samma intressen och det är lätt att komma på något att snacka om när man väl träffas. Vissa bygger upp en låtsasperson på internet och hittar på saker om sig själva, men om man ska träffa någon i verkligheten gäller det att vara sig själv från början. Det är svårt att vara en låtsasperson i verkligheten, den man vill ha ska ju tycka om en för den man är eller hur?
 • Man kan träffa folk på alla möjliga sätt, från att åka buss till att träffa någon på fest. Allt handlar bara om att våga ta det första steget.
 • Man kan träffas på helt "random" ställen, en jag känner har träffat sin partner på en antagning till en musikalskola, två andra har träffat sina på jobbet, eller genom gemensamma vänner på en fest. Jag har hört om några som har träffats i en bankomatkö, man träffar någon när man minst anar det.
 • Det beror på hur man är som person. Jag satsar på att träffa folk via internet nu, för där har jag friheten att kontrollera hur lång tid det ska ta innan man i själva verket träffas, om man nu bestämmer sig för att göra det.
Till toppen av sidan