Panik - lämna sidan!

Låtsas njuta

Zoran och Nadja har haft sex en gång tidigare, men det var inte särskilt bra. Zoran var nervös och tyckte inte att det var särskilt skönt eller roligt. Han ville inte göra Nadja besviken, så han låtsades att han kom och smusslade sen bort kondomen så att hon inte skulle se att det inte var nåt i den. Ikväll träffas de igen, och Zoran tror att de ska ha sex.

Två personer som sitter på en soffa. Illustration

Den här gången hoppas Zoran att det ska bli bättre. Men han vet inte om han vågar säga något till Nadja om att det inte var så skönt förra gången. Men om det ska bli bättre är det kanske bäst att prata om vad man tycker känns skönt och hur man vill ha det? Han vill inte såra Nadja.  

Vad tycker du att Zoran ska göra? Varför?

Så här har andra svarat:

 • Han ska säga att han inte tyckte om att ha sex för X (anledningen), och fundera över när det inte var skönt eller hur det inte var skönt.
 • Jag tycker att han ska berätta för Nadja, man ska inte ha sex om man inte vill eller tycker det är skönt. Jag tycker att de borde prata om hur det kändes och vad de kan göra så att det känns/blir bättre. Man ska kunna prata med personen man har sex med om hur det kan utvecklas så att båda njuter.
 • Tycker han ska berätta vad han tycker om det. Han ska inte behöva göra det om han inte tycker det är skönt. Han ska inte heller ljuga för hon för hon litar säkert på honom och då ska man it ljuga.
 • Jag tycker att han ska säga någonting till Nadja om det inte känns bra eller så. Dom kan prata över saken,det är nyckeln;)
 • Känns det inte bra så måste man säga ifrån. Han behöver inte berätta att han låtsades komma förra gången. Men vill han fortsätta så måste man träna på att få till det bra. Annars bara försök njuta så gott det går. Ha sex och sen göra något annat som är roligare.
 • Det är inte alltid lätt men om de har haft sex en gång så borde de kunna prata med varandra om hur de kan göra det bättre nästa gång. Nadja kan prata med Zoran och fråga om de ska öva eller tar det som det kommer eller helt enkelt fråga honom vad som känns bäst för honom.
 • Kommunikation är nyckeln. Hon kan inte läsa hans tankar och tvärtom.
 • Jag tycker att Najda ska fråga Zoran vad som är fel och så kan de lösa det tillsammans.
 • Det verkar inte som att han är attraherad av den här tjejen. Är man det så spelar det inte så stor roll hur mycket skills man har de första gångerna. Sen är det klart att verkligheten kommer ikapp senare. Men om man inte kommer, som kille, första gången man har sex med en ny person så tror jag inte att man är attraherad nog, och bör kanske gå vidare.
 • Man måste träna för att bli bättre, det gäller allt
 • Jag tycker att de kan älska varandra men de behöver inte gör sex med varandra om Zoran inte vill eller Nadja. 
Till toppen av sidan