Duscha efter gympan

Förra gången efter idrotten tyckte Robin att några kollade på honom och skrattade i omklädningsrummet. Han är orolig för att de skrattade åt hans penis. Nu är det idrott igen och Robin ska duscha.

Tre personer i ett omklädningsrum. En av dem står vänd mot ett skåp. Illustration.

Robin funderar på att vänta tills de andra har hunnit gå därifrån och duscha sist för att slippa visa sig naken. Kanske han kan hoppa över duschen? Eller ska han våga duscha som vanligt bara, och strunta i vad som hände förra gången?

Vad tycker du att Robin ska göra? Varför?

Så här har andra svarat:

  • Jag kan känna igen mig i situationen. Jag var ny på en skola och det var dags att duscha. Jag försökte täcka för så mycket som möjligt, och som tur nog märktes det inte. Om jag hade kunnat ta tillbaka tiden hade jag stått upp för min kropp och visa mig utan att skämmas. Vet att det kan vara svårt, men om jag hade valet idag hade jag gjort det.
  • Robin kan duscha hemma istället.
  • Den kanske såg rolig ut, vem vet. Men Robin skulle säkert, som alla vi andra, må bra av att kunna skratta åt sig själv och inte ta sig själv på för stort allvar.
  • Sluta bry dig om vad andra tycker mannen. Ifall de faktiskt skrattade åt dig, så är det bara de som är dumma. Man kan inte hjälpa hur sin penis ser ut direkt.
  • I dagens samhälle så finns det vissa manliga kriterier såsom att ha en stor penis är något bra, Robin kanske inte ska lyssna på dem utan istället bara duscha.
  • Han behöver inte duscha.
Till toppen av sidan