Ungdomsmottagningen Torsby

Torsby ungdomsmottagning finns till för dig upp till 25 år! Vi har tystnadsplikt och alla besök är gratis. Varmt välkommen!

Aktuellt hos oss

  • Ungdomsmottagningens lokaler i Torsby är från och med 16 Mars stängda tillsvidare. För att boka besök till barnmorska, ring 010-8347305, måndag till fredag mellan kl 11-12, så får du en tid till UM´s barnmorskor Nienna eller Synnöve.. Bokade besök blir på Familjecentralens Barnmorskemottagning. Se skyltning! Om du har symtom som hosta, feber, snuva eller halsont så behöver vi boka om din tid till en dag då du tillfrisknat. Ring gärna och meddela sjukdom. Förnyelse av recept kan i vissa fall göras per telefon. Välkomna!
  • Nu kan du ha ett videomöte med möjlighet till chatt med Ungdomsmottagningen direkt i din mobil, dator eller surfplatta. Ladda ner appen gratis från Appstore eller Playbutiken. Du kan där boka ett möte med barnmorska, kurator eller sjuksköterska. https://se.visibacare.com/um-varmland/ Välkommen online!
  • Om du vill ha kontakt med kurator Linda på UM, för tidsbokning eller rådgivning, ring på telefon 070-379 99 42. Detta gäller alla vardagar 8-16. Välkomna.

Öppettider

Vi kan hjälpa dig med

Boka tid hos oss

Kontakta oss

Vilka jobbar här

Om oss

Öppettider

Till toppen av sidan