Ungdomsmottagningen Helsingborg

Vi finns för dig från 12 år till den dag du fyller 23 år. Besöket är gratis och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Om du har legitimation eller pass, ber vi dig ta med detta vid ditt besök.

Aktuellt hos oss

  • Nyfiken på preventivmedel?                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Vi startar PINFO (preventivmedelsinformation) i grupp den 10/1 – 2020.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Såhär bokar du: Ring 0771-236600 eller kom upp till oss på mottagningen så hjälper vi dig. Vid bokning av PINFO kan du också boka in ett individuellt besök till barnmorska i direkt anslutning till gruppinformationen om du redan då vet att du är intresserad av att skaffa preventivmedel.                                                                                                                                                                                                                                                                         Detta är för dig som tidigare inte haft något preventivmedel som vill få mer information kring det. Vi träffas i grupp där vi bland annat går igenom om hur kroppen fungerar och vilka olika preventivmedel som finns och hur dessa fungerar. Efter PINFO finns det möjlighet att boka tid till barnmorska för att få ett individuellt samtal och få recept på det som skulle kunna passa dig. PINFO är på fredagar kl: 13.30–14.30.
  • Ny mindfulnesskurs, 8 veckor from torsdagen 23/1! Klockan 16-17.30. Anmälan till salma.lindholm@skane.se eller jennie.spets@skane.se
  • OBS! Drop - in på onsdagar är bara för högstadiet, 12 - 16 år!

Öppettider

E-tjänster

Vi kan hjälpa dig med

Boka tid hos oss

Kontakta oss

Vilka jobbar här

Om oss

Öppettider

E-tjänster

Till toppen av sidan