Vi får inte vara ihop för hennes föräldrar!

Jag har varit tillsammans med min tjej i 3 månader. Jag älskar henne jättemycket och trivs jättebra med henne. Även om vi går i samma klass tycker jag förhållandet är extremt bra. Det finns dock ett dilemma i det hela. Hennes föräldrar låter inte henne ha ett förhållande förrän hon är 18 (hon är snart 17), detta står de fast vid.

Vilket gör att varje gång vi ska va med varandra så måste hon ljuga för sina föräldrar. T.ex. säga att hon är hos en kompis och så går hon till mig istället. Därför vet inte hennes föräldrar om mitt och hennes förhållande. Personligen så får jag inte något dåligt samvete över detta och inte min tjej heller, eftersom detta är den enda lösningen till att vi kan va ensamma med varandra.

Jag måste även tillägga att hon har haft en strikt uppfostran och hennes familj är från ett annat land, detta gör att hennes föräldrar har lite andra värderingar jämfört med oss två, vilket gör att det blir en liten kulturkrock enligt dom. Hennes föräldrar är väldigt beskyddande och begränsar hennes frihet rätt mycket. T.ex. låter de henne bara vara med mig om det är andra kompisar med. Därmed får hon inte vara själv med en kille.

När det då kommer till detta ämnet så håller inte min tjej med hennes föräldrar på något. Vi har sovit över en gång men då blev det konstigt eftersom min mamma vet om vårt förhållande och att vi måste ljuga för att få vara med varandra. Hon är en väldigt ärlig person och därmed klarar inte hon av detta och får extremt dåligt samvete och bryter ihop för att vi ljuger för hennes föräldrar.

Därmed tillåter inte min mamma mer att vi sover över med varandra. Hon tycker även att jag är för ung för att ha sex. Både jag och min tjej är oroliga över att min mamma ska söka upp hennes föräldrar och kontakta dem. Vi är då väldigt säkra på att hon kommer att förstöra min och min tjejs relation till varandra.

Vad ska vi göra? Båda älskar varandra något enormt. Det enda jag vill just nu är att bara vara med henne, och jag vill inte ge upp på henne i första taget. Är även orolig över att vi tillslut kommer tvingas till att inte kunna vara med varandra. Vad skulle ni göra?

/Anonym 17 år

Skriv ditt svar

Svar:

  • Vänta med att berätta för hennes föräldrar tills ni är arton. 
    /M
Till toppen av sidan