Vi bråkar hela tiden, ska jag göra slut?

Asså hörni jag behöver hjälp! Har varit tillsammans med min kille i snart 7 månader men vi bråkar hela tiden. Samtidigt som vi bråkar så har jag tappat känslor för han. Det finns lite kvar men känner inte lika starkt som när jag träffade honom första gången liksom.

Har börjat sakna en kille som jag var på g med innan jag och min kille blev tillsammas. Asså förlåt om det blir rörigt men hur gör jag? Vill ha råd och tips. Hoppas ni förstår mig. Ska ja göra slut med min nuvarande eller hur gör jag? För vi bråkar verkligen konstant, och det tar psykiskt dåligt på mig.

/Fundersam 18 åring

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Jag tycker att du ska tänka efter hur du verkligen känner. Om du fortfarande älskar din kille så kanske det är värt att fortsätta vara tillsammans med honom. Isåfall behöver ni nog prata ordentligt med varandra och försöka reda ut varför ni bråkar så mycket. Kanske skulle ni kunna gå till en kurator tillsammans och reda ut allting. Om du däremot känner att du inte älskar honom längre är det kanske bäst att göra slut. Om ni fortsätter att bråka så mycket så kan det ju sluta med att ni blir ovänner.
  /Anonym tjej
 • Dumpa eller ta en paus för bådas bästa
  /T
 • Prata med han och säg att du inte mår bra av att ni bråkar så mycket, säg till han att om ni fortsätter att bråka lika mycket så kommer du inte orka att vara tillsammans mer. Prata om varför ni bråkar och försök att komma på aett sätt att braka mindre på.
  /Hoppas det löser sig
 • Om du inte har känslorna kvar är det någ ingen bra ide o stanna kvar i förhållandet, ni båda blir sårade och det är inte healthy att vara i ett toxic förhållande, du förtjänar någon som behandlar dig bra och verkligen visar kärlek, Puss🥰❤️
  /Tjej 17år
 • Jag vill inte låta taskig på något sätt. Om allt bråk får dig att må dåligt är det värt det? Vi kan inte bestämma hur du ska göra. Det kan bara du göra. I grund och botten är det här säkert en person som är fin och snäll. Men om vi vänder på det. Om din kompis kom och berättade det här för dig vad hade du tyckt den skulle göra? Sen känner jag personligen varför stanna med någon som får en att må dåligt. Jag vet att det inte är kanske så lätt men ändå. Jag hoppas att allting löser sig för dig❤
  /17f
 • Tänk efter hur du värkligen känner dig när du är med han, du bestämmer helt själv om du ska göra stut men det e viktigt att du inte känner någon press:)
  /Anonym
Till toppen av sidan