Varför vill han bara vara vänner?

Jag känner mig osäker på om jag är kär i en kille även fast alla mina vänner säger att jag är det. Han är verkligen den sötaste och roligaste jag vet. Får ångest innan jag ska vara med han eller av att bara chatta med han. Blir generad av hans ögonkontakt och av att skriva med han. Vill vara med han 24/7 men han vill typ bara vara med mig 1 gång i veckan eller varannan.. Han har sagt att han har känslor för mig men att han bara känner för att vara vänner. Han säger att det blir bäst så men fattar inte varför. Han svarar inget annat när jag frågar.

Jag vet att jag måste acceptera om han bara vill vara vänner. Men jag känner mig väldigt ensam och vill ha någon.  Vill bli tillsammans med någon som jag älskar. Men nu när han förmodligen inte kommer vilja vara tillsammans så blir det svårt att få någon annan... 

Hur ska jag vara 100% säker på att jag verkligen är kär? Varför tror ni att han tycker det är bäst att bara vara vänner? (Han är inte rädd för att ha ett förhållande.)
/ 13-årig tjej

Skriv ditt svar

Svar: 

  • Det jag tänker spontat är att han kankse känner sig 100 säker i sina känslor. Men kan ju även vara att han inte känner sig redo ännu.
    /Hejjagärsämtpådethärmedkärleksålitaintesåmycketpåmig
Till toppen av sidan