Hur ska jag kunna visa att jag inte gillar när han tar på mig?

Jag behöver hjälp med en sak.. Jag och en kille är typ på G, men han gillar mig mer än vad jag gillar honom. Vi båda är 13 år vilket inte är gammalt alls.

Det som är problemet är att jag, två andra tjejkompisar och han brukar träffas och sova över hos varandra. Men under kvällarna så brukar han ta på mig... Alltså under tröjan och BH'n och stoppa handen under mina trosor och klämma på röven. Han brukar även krama mig framifrån och sätta sina händer på rumpan och klämma.

Jag har jättedåligt självförtroende och jätteblyg för att andra killar har "utnyttjat" mig för min kropp. Jag känner att jag inte duger och att jag är så liten och klen. Och jag blir jättestressad när han tar på mig och kollar på mina "privata" ställen.

Jag har försökt att visa att jag inte gillar när han gör så och har även skrivit det på snap men fått "vi får se" till svars. Jag är även rädd att han ska berätta för sina kompisar som peppar honom att göra dethär och att det ska gå rykten om mig.

Så vad jag undrar är att hur ska jag kunna visa och säga att jag inte gillar att han gör så? Jag har ju sagt det åt honom men han bryr sig inte.
// Från en orolig tjej.

Svar:

 • Förlåt för att jag inte har någon egentlig lösning på ditt problem. Ville mest informera dig om att jag tycker att denna killen beter sig riktigt illa mot dig. Blev ärligt talat upprörd när jag läste din fråga. Min lillasyster är 13 och om någon gjorde så mot henne fastän hon sagt åt hen att sluta skulle jag ta och läxa upp honom.
  /Anonym

 • Kan du försöka att säga det till honom ansikte till ansikte om ni är själva någon gång? Det är absolut inte okej att ta på dig om du inte vill. Säg till honom på skarpen och om han inte lyssnar tycker jag att du ska sluta umgås med honom, alternativt prata med någon vuxen. Stå på dig! Han har inte rätt att göra så. Lycka till!
  /Anonym

 • Åh stackars dig du måste berätta för någon vuxen, för hans beteende är inte okej om du har sagt att du inte vill att han tar på dig. Det är faktiskt kränkning att hålla på som han gör. Vet att det kan vara svårt och prata med en vuxen om såna här saker men jag lovar dig att det är bättre och säga till innan den här killen går alldess för långt, och det kommer också kännas bättre för dig tror jag om någon vuxen kan hjälpa till. :) Våga berätta detta till en vuxen Jag tror på dig och lycka till! ❤️
  /En 14 årig tjej som vill stötta folk just nu!

 • Tack för svaren! <3 Ville bara tillägga att jag har försökt sagt ifrån ansikte mot ansikte, men han blir bara sur och går iväg. Sen kommer han tillbaka och gör samma sak igen.
  //Tjejen som skrev frågan

 • Säg ifrån ordentligt! Det är ALDRIG okej att ta på någon som inte vill. Om han börjar ta på dig sådär igen och du säger ifrån och han inte slutar så slå till han! Även om det inte är okej att slåss så måste du försvara dig! Det kan vara svårt, men försök. Berätta för någon vuxen du litar på. Kom ihåg det är ALDRIG ditt fel att han gör så.
  Stay strong.
   /Tjej

 • Säg att han måste sluta, att du typ gör slut annars. Säg det på att seriöst och allvarligt sätt, så han förstår att du menar det.Om han inte slutar tycker jag du ska göra slut, eller kanske ge honom EN varning till... Du kan även berätta för honom att det han gör räknas som sexuella trakasserier och sexuellt övergrepp, och är något som du inte vill bli utsatt för. Om det nu inte vore så att umo hade sina identitetsskyddande regler skulle jag erbjudit mig att hjälpa till, men allt jag kan göra är att säga till dig att stå på dig och säga ifrån. Hot går dem flesta killarna på. Dessutom så tycker jag du ska fråga dig själv "varför gillar jag honom?" och kanske även fråga honom varför han gillar dig. Även fast många tänker att vissa saker inte händer en bara för att man är i en viss ålder, så måste du vara försiktig och visa dina gränser. Visst, tjejer som inte säger sina gränser, blir ofta utsatta för sånt här. Men eftersom du sagt till honom så tycker jag egentligen att du ska dra dig ut ur förhållandet om det inte slutar. Speciellt om du inte känner någon njutning av det. Om du nu vill ha kvar förhållandet kan du köra en liten "fråge-lek" där du låter honom fråga saker som han skulle kunna göra på/med dig, och du svarar om du tycker det skulle vara ok. (t.ex. "kram?" och du vill så svarar du "ja", eller "smek i trosan?" och om du inte vill så svarar du "nej". Det gör att han själv kan fråga vad du tycker är okej, och även så kan du ge honom tydliga gränser. Följer han inte dem så borde du "göra slut" och gå vidare! Stå upp för dig själv och för din kropp! Lycka till!
  //Kille 15

 • Det är både en svår men lätt fråga. När det gäller tafsa sex osv så måste du kunna säga sluta och ingen kan tvinga på dig att inte sluta.
  /Anonym
Till toppen av sidan