En kille fråga om jag är en hora för att jag skriver med många killar

En kille fråga mig om jag är hora eftersom jag sa jag skriver med många killar, ska jag säga nej? Eller ska jag blocka honom?

/19 år tjej

Svar

 • Svara nej. Han vet nog inte vad hora innebär. Du kan skriva och vara vän med hur många killar som helst utan att vara hora.
  Men om han är creepy kanske du ska blocka honom...
  /tjej, 16

 • Vet inte om du har googlat vad det betyder? Men nej det är du inte bara för du skriver med flera killar.
  /Anonym

 • En kille som tycker att det är okej att kalla någon för hora oavsett anledning förtjänar varken din tid eller energi. Blockera honom och ägna dig istället åt de andra killarna du pratar med, förhoppningsvis är de lite vettigare.
  /Anonym

 • Hejsan! Det är så att en hora (eller prostituerad med ett finare ord) är en kvinna eller man som säljer sin kropp till andra människor för att utöva samlag. Alltså, att skriva med killar på sociala nätverk är INTE att vara prostituerad!!! Och som jag fattat det så säljer inte du ut din kropp vilket betyder att du inte är det. Det spelar heller ingen roll om du skriver flörtigt eller sexuella meddelanden det gör dig fortfarande inte till en hora som du säkert redan vet. själv så tycker jag att du ska säga "nej" och sedan blocka honom eftersom att han är så respektlös mot dig och ingen förtjänar att bli behandlad så lycka till med grabben.
  MVH en 16 årig tjej 
Till toppen av sidan