Vad tycker ni om könshår på killar?

Denna fråga riktar sig främst till tjejer men ni killar får gärna berätta om vad ni tycker. Hursomhelst så undrar jag vad ni tycker om "man-shaving". Dvs att man rakar bort håret runt penis och resten av det manliga könet. Vad tycker ni om det? Är det någonting ni föredrar? Killar, vad har ni för erfarenheter?
/K15

Skriv ditt svar

Svar

 • Du, jag bryr mig inte. Om du vill raka, raka, om inte, gör det inte. Det är bara hår, och hår är naturligt! (detsamma gäller tjejer)
  /hårärfint
 • Så länge man har bra hygien fungerar det väl oavsett. Det är ju annars någonting man kan prata med sin partner om. Men man ska absolut inte raka sig bara för att ens partner/vänner/andra/myten tycker så. Det viktigaste är egentligen att man själv är nöjd med sin kropp, utifrån sin egna åsikt, inte andras.
  /Anonym Tjej, 16 år
 • Jag har inte direkt tänkt på saken, har inga förväntningar. Förväntar mig bara att personen jag är med inte heller förväntar sig av mig också.
  /19 tjej
 • Gör som du känner dig bekväm med. Men jag tycker det är väldigt sexigt med killar som rakar sig mellan benen.
  /Tjej 18år
 • Jag tycker min snopp ser större ut när jag rakat den, det är därför jag gör det.
  /kille 19år
 • Personligen tycker jag det viktigaste är att man känner sig bekväm. Jag är en tjej som gillar att raka bort ben hår, arm hår och vid underlivet, men för mig är jag bekväm med det. Om min partner hade föredragit att ha hår på sig själv skulle jag inte bry mig så mycket. I min kompiskrets så rakar det flesta killarna inte sig för dom tycker det är obekvämt.
  /15årig-tjej
Till toppen av sidan