Tips på könsneutrala namn?

Jag är osäker på både min könsidentitet samt min sexuella läggning. Jag känner att jag inte passar in som varken eller av de två "traditionella" könen. Jag har ingen könsdysfori vad jag vet och som jag tolkat det som, utan mer en önskan att kunna bli sedd som båda traditionella könen. Eller inget av det.

Jag vill ha pronomen och ett namn som jag gillar. Jag vill väldigt väldigt gärna ha tips på könsneutrala namn. Såna som inte är så vanliga, men låter bra med svenskt uttal. Och gärna råd om hur man kan bli sedd som mer könsneutral. 

 

Skriv ditt svar

Svar

 • Kim.
 • Charlie tycker jag!
 • Jag tycker inte att du ska behöva ändra på dig själv för att se mer könsneutral ut. Var bara som du är nu och om du känner att du är könsneutral så är du det oavsett hur andra ser dig som. Det är inte det viktiga.
  /introverta.me
 • Ett ganska ovanligt men könsneutralt namn kan ju vara Linné, fast det finns nån annan (ganska känd) forskare som hette det så det kanske inte är det bästa, dock om du inte bryr dig om det funkar väl Linné jättebra. Loka är också ganska könsneutralt men igen samma dilemma fast med en produkt. Ledsen om jag inte hjälpt så jättemycket, lycka till kompis hoppas du hittar ett bra namn.
  /Grabb
 • Love, Mika, Billie, Mio, Jackie, Adan/Aden, Alex, Cam, Eli, Inge, Jona, Kaj, Kim, Lelle, Charlie, Lo, Noel/Noelle, Toni, Jamie, Tiger (uttalas som svenska tiger, en kompis till mig heter det och hen identifierar sig varken som tjej eller kille), Tintin, Blue och Elmi är några av mina tips. Du kanske kan prata med någon vuxen du litar på om hur du känner, så du får det berättat för någon. Du kan också säga till dem som är dig närmast att du inte vill bli benämnd som hon eller han. Du får själv bestämma hur du vill bli benämnd. Lycka till!
  /13 tjej
 • Charlie, Kim, Li.
  /Anonym
 • Kim eller Alex.  
  /kanske inte så mycket hjälp
Till toppen av sidan