Kär i en tjej med annan bakgrund, vad ska jag göra?

Jag älskar en tjej som går på samma gymnasieskola som jag. Jag älskar henne men vågar inte berätta för henne att jag är kär i henne. Vad ska jag göra? Jag har en annan kultur/bakgrund. Spelar kärleken nån roll vad man kommer ifrån? eller vilken hud färg man har? Eller…

/Y Y

Skriv ditt svar

Svar:

  • Det spelar ingen roll hur man ser ut eller var man kommer ifrån. Är det kärlek så är det.:)
    / :)
  • Nej, det spelar absolut ingen roll om man älskar varandra. Det viktigaste är hur man känner för varandra, att man litar på varandra, att man alltid pratar ärligt och kompromissar med varandra. Speciellt om man kommer från olika bakgrunder.
    /Tjej
  • Det ska inte spela någon roll vilken hudfärg du har eller vilken kultur du har i något sammanhang. Du ska vara stolt över den du är och om du gillar henne så föreslår jag att du säger det. Kom ihåg att de som säger att du inte kan/ska göra någonting eller att du ska vara på ett visst sätt på grund av din kultur/hudfärg har FEL, det skulle vara grovt rasistiskt att påstå något sådant. Du kan ha vilken kultur/religion/hudfärg som helst och ska bli behandlad likadant som alla andra. Stå upp för dig själv och var stolt över den du är!
    /501
Till toppen av sidan