Tips på hur jag frågar chans på ett bra sätt?

Hej, mitt problem är att ingen vill bli tillsammans med mig. Jag har frågat chans på 6 st tjejer men alla har sagt nej. Ser mig själv som normalt utseende. Har någon något bra tips på hur man frågar om någon vill bli tillsammans på ett bra sätt?

/En vanlig kille

Skriv ditt svar

Svar: 

  • Man kan börja med att prata och va mer med personen och sedan när ni börjar kanske bli vänner så kan man skicka sms.
    /Elsa
  • Det du måste tänka på tror jag är att bygga en relation med den du är intresserad av. Testa att ta kontakt genom kanske snapchat eller i skolan och se om ni har någonting gemensamt. Ta tid med att lära känna varandra och var snäll. Det kan ta tid att skaffa en partner och därför ska man aldrig skynda på ett förhållande utan vara laid back. Om du är för på kan personen uppfatta dig som jobbig och desperat tyvärr. Ett bra tips är att leka lite svår men inte på ett taskigt sätt! Utseende är inte så viktigt som man tror, utan allt hänger på om era personligheter passar bra ihop! När du väl känner att intresset är ömsesidigt kan du förklara allt du känner för personen och på så sätt fråga chans. Lycka till!!!
    /17 årig tjej
  • Lär känna dem först. Nu har inte jag några stora erfarenheter då jag bara haft ett förhållande, men jag skulle inte bli ihop med någon jag inte känner. Jag är förresten också demi/pan, men jag tror att om man vill hitta någon som inte bryr sig mycket om utseende så ska du nog vara vän med och lära känna dem först. 
    /Oerfaren, men har tänkt på det
Till toppen av sidan