Svårt att acceptera att hon hånglade utan kärlek

Hej!

Jag har varit tillsammans med min tjej sedan 4 månader tillbaka. Vi har haft det jättebra ihop och så men så fick jag, en månad in i vårt förhållande, reda på att hon hade hånglat med en annan kille någon månad innan vi blev tillsammans. Det var första gången hon pussade eller hånglade med någon annan.

När hon berättade det tyckte jag att det kändes lite jobbigt såklart men jag tänkte att det skulle gå över efter ett tag. Men det har det inte gjort, hon berättade det på höstlovet alltså i början på november förra året och sedan dess har jag bara fått mer och mer ångest och haft fler och fler jobbiga tankar om det.  

Det som gör att det blir jobbigt är att jag tycker att man ska ägna sig åt sexuella saker med någon man verkligen tycker om och som bryr sig om en själv, inte någon som man lärt känna samma kväll. Jag hade hellre sett att hon legat med en kille som hon älskade än pussat på en kille hon precis träffat.

Nu börjar jag känna att jag tappar känslorna för henne och det är jättejobbigt eftersom jag tyckt om henne och velat vara med henne långt innan vi blev tillsammans. Undrar lite varför jag känner såhär, vill inte göra det. Har pratat med min tjej om detta och hon vill verkligen göra allt hon kan för att lösa det men jag tror inte att hon kan göra så mycket.

Att avsluta vårat förhållande är verkligen det sista jag vill eftersom att jag inte kommer att hitta någon bättre och att dessa känslor bara skulle komma tillbaka ändå i det förhållandet. Har ni något tips/råd på hur jag kan tänka eller vad jag ska göra? Har försökt att acceptera att det är såhär det är men det gör det bara värre...

/Kille, 18

Skriv ditt svar

Till toppen av sidan