Ska jag satsa på tjejen som är min nära vän?

Hej alla UMO läsare!
Jag är en 14-årig kille och har en nära tjejkompis som man kan verkligen prata med, t ex saker som bara killar pratar med varandra om, och hon tål också sexuella skämt och liknande saker. Man kan även prata sexuella saker med henne.

Men till saken, för 1 år sedan träffade jag henne för första gången och jag sa att hon var snygg och så, men direkt så sa hon att hon inte vill vara i ett förhållande fastän jag inte frågade chans, men tanken fans väll i bakhuvudet. Nu har det gått 1 år och vi har lärt känna varandra bättre.

Det finns även andra snygga och trevliga tjejer i klassen som jag är intresserad av men jag är osäker, det enda jag vet är att jag gärna vill ha en flickvän och förhållande, men kärleken till denna första kärleken har tynat bort och jag är osäker om det äns var äkta kärlek. Vad ska jag göra?

Det känns elakt att vara i ett förhålande inför den första tjejen, men ändå så ville hon inte ha ett förhållande och vi är fortfarande tajta vänner. Ska jag sattsa igen, gå till någon annan eller bara vänta? Tacksam för all hjälp från allihopa!

/En 14 årig kille som behöver hjälp!!!


Skriv ditt svar

Svar:

  • Fråga henne igen ,va ärlig. Om hon säger att hon inte är intresserad eller att hon inte vet, gå till någon annan. Du tjänar inget på att va i Friendzone.
    /Simon
  • Du borde vara ärlig, säg hur du känner även om det riskerar att stämningen kan bli stel efteråt om det inte går som du tänkt dig, för tänk om hon under detta året har börjat få känslor för dig också men hon vågar inte säga det, då kan det vara bra att du tar det steget och så får du helt enkelt se hur det blir ;) jag har varit med om samma sak själv och jag blev tillsammans med den personen efter bara 2 månader så chansen att ni blir tillsammans finns ;) stressa henne inte bara så går det nog bra.
    /A
  • Jag tycker att du inte borde bli tillsammans med någon om du inte är helt säker på hur du känner. Vänta ett tag och se vad som händer!! Lycka till!
    /Anonym
Till toppen av sidan