Ska jag satsa på tjejen jag är kär i eller tjejen som gillar mig?

Hej. Jag är kär i en tjej i min klass men jag vet inte hur jag ska göra för att bli ihop med henne. Samtidigt tror jag att en annan tjej i min klass är kär i mig.

Ska jag satsa på tjejen jag är kär i eller tjejen som gillar mig?

/Kille snart 16 år

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Jag tycker att du ska satsa på tjejen som du gillar. Man ska inte bli tillsammans med någon bara för att den andra vill det. Om det är hon som du verkligen gillar så är det henne du ska satsa på. Om man redan är en bra kompis med henne så har man en stor chans att bli ihop, man har redan hittat tillit, förtroende och varandras bra och dåliga sidor. Det är enklare att hitta konversationer mm. Om du skulle visa intresse i henne genom att bara konversera så förstår hon nog. Ge henne små hintar på att du gillar henne eller säg det bara direkt.
  /Tjej på 16 år
 • Tjejen du är kär i all the way! Det är förstås kul och spännande med någon som gillar dig, men gillar du inte hen tillbaka spelar det ingen roll. Bara fråga henne om hon vill bli tillsammans me dig, om du inte får svaret du vill ha så får du komma ihåg att du var modig som frågade. Lycka till!
  / Livmoderbärare
 • Hej❤️❤️ Jag tycker själv att du ska satsa tjejen du gillar, eftersom det kommer säkert eller kanske bli stelt mellan dig o den andra tjejen som gillar dig. Jag tycker inte heller att det schysst mot tjejen som du inte gillar att du bli ihop med henne bara för du tycker synd om henne eller spnt för hon kommer ta seriöst eran förhållande så innan du ihop med tjejen som gillar dig skulle jag vilja att du tänker ut lite är hon min smak? ?är hon den rätta för mig? göra jag den här bara för vara med henne?
  /En tjej som är 14 år
 • Jag tror att man får bättre liv om man är ihop med en tjej som gillar dig. Då blir man en bra människa och dessutom kan du även ha mycket att lära dig om henne. Kanske tjejen du är kär i och du vill ha henne kanske inte gillar dig. Då måste man så kallad flyga runt för att hitta nån. Så brukar jag göra tills jag hittar nån som jag kan gilla som gillar tillbaka. Såklart just nu är vi unga och kärleken är mer som ett test eller prov inför den riktiga när vi blir 18.
  /14 årig hacker
 • Du kan testa att först satsa på hon du är kär i och om hon säger nej fråga den som du tror är kär i dig. Det är du som avgör, men detta är mitt tips.
  /Kille, 15 år
Till toppen av sidan