Ska jag fråga chans face to face eller på Snap?

Jag är en kille som är 13 år gammal och är kär i en tjej som är lika gammal som mig!❤️Den här tjejen har jag frågat chans på men fick ett nej det var i slutet av sommaren 2018. Har funderat på att hon sa nej för att hon precis gått ur ett förhållande och kanske inte redo för ett nytt och därav svarade nej.

Jag och min kompis pratade med henne för någon vecka sedan och min kompis frågade om hon var kär i mig och då fick vi inget svar bara att hon blev röd i ansiktet och typ fnittrade. Och därför undrar jag om jag ska fråga chans på henne igen och ta det typ själv med henne face to face eller på Snapchat eller sms?

Tycker om henne så mycket och hon går i min klass, då jag träffar henne ofta och känner henne ganska bra. Blir glad över ett svar!😊

/Den anonyma

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej! Om du ska fråga chans så tycker jag att du ska göra det face to face så att hon förstår att du är allvarlig och inte tror att det är ett skämt eller så. Jag tycker också att du kan säga att hon inte behöver svara direkt så att hon får chansen att tänka efter och inte svarar nej för att hon känner sig pressad. Lycka till!
  /Anonym tjej 
 • Ta det face to face, annars är det otrevligt och hon kan tro att du skämtar.
  /14 år tjej
 • Tycker du borde försöka komme henne närmre o inte ba fråga chans från ingenstans, kanske börja me o fråga om hon vill ses eller hitta på något ni två. Sen me tiden när ni lärt känna varandra bättre kanske de är hon som till o me frågar chans på dig om allt går bra såklart. Sen så är de alltid bäst o fråga face to face för o visa att du är seriös.
  /Hss
 • Hej, jag är också en 13 år, jag är ingen expert men det är nog bättre att fråga "face to face" för då kanske förhållandet lite mer seriöst.
  /anonym
 • Något som alltid är bra är att komma personen man gillar närmare och inte vara nervös. Få personen att skratta o må bra och kom personen väldigt nära. Sen är det bara att hoppa upp face to face, som är det bästa valet, och fråga chans! Lycka till!
  /Jag är anonym
 • Alla svar ovan är jättebra, lär känna tjejen, var romantisk på subtilt sätt, till exempel öppna dörren för henne och sånna grejer. Sedan tycker jag att när du känner att du är reda att fråga chans, gör du något lite extra, köper blommor eller klär dig i kostym eller bjuder henne på nåt hon gillar samtidigt du frågar, lycka till, hoppas detta hjälpte lite
  /Grabb på 14
 • Jag tycker att du ska ringa henne. Det blir nog bäst resultat :)
  /Gurkan
 • Gå till ett ensamt rum där ni kan prata privat. Då kan du fråga henne utan att nån lyssnar och utan att ni tycker det blir pinsamt, om hon säger nej då gör hon det och då kan du hitta någon ny. Men tjejer gillar romantik inte något mesigt på sociala medier.
  /Ullis
Till toppen av sidan