Ska jag låtsas sova om det blir stelt när vi haft sex?

Hej! Jag är en kille på 15 år som inte haft sex än, men jag undrar vad man gör när man har kommit i tjejen? Blir det inte super stelt då eller bara låsas sover man? Hjälp?

/Anonym 15 åring

Svar:

 • Det kommer inte bli stelt, så väl det inte är med nån du inte känner.
  /Från 3 tjej experter
 • Det blir inte stelt!!!!!! Asså det ska inte bli stelt höre du ;)
  /Från två virgins
 • Först och främst borde du ta reda på/fråga ifall hon använder preventivmedel. Gör hon inte det använd kondom. Du vill inte riskera barn vid 15 hehe. Efter ni haft sex ska du absolut inte låsas sova då det är väldigt respektlöst tycker jag. Ifall jag skulle vara i hennes situation skulle jag tyvärr känna mig väldigt utnyttjad. Istället tycket jag att ni ska mysa efter. Kanske prata. Det behöver inte bli stelt :)
  /Anonym
 • Om du har haft sex med en person, tror jag ändå att du kommer vara förbi den gränsen när det stelt. Och nej, låtsas inte sova, då blir det nog däremot stelt
  /Heh
 • Det känner du nog efter sen, men du ska nog inte sova iaf hon kommer nog märka som du låtsas sova eller inte
  /Hej
 • Hejsan. Bara ett svar; nej! Vare sig det skulle bli stelt så är att låtsas sova inget alternativ. Att du kommit i din partner betyder inte att ni behöver sluta ha sex. Man kan fortsätta göra så mycket annat. Fråga din partner; "Vill du fortsätta?" "Vill du komma igen?" Annars, när alla involverade känner sig nöjda, så skulle jag föreslå att ta av kondomen, mysa ner dig med din partner och om det är rätt tid är sömn okej. Annars bara njuta av att faktiskt vara nära den andra. Varför inte ta en dusch tillsammans, bli rena eller starta en till omgång. Men att ljuga är inte ett bra val. Ha kul och va säker.
  /den blivande sexologen
Till toppen av sidan