Sexproblem trots underbar sambo

Finns det flera än jag som har problem med sexlivet trots att jag har en underbar sambo?

/Anonym

Svar:

 • Oberoende av vad man har för förhållande kan man känna att sexlivet halkar efter lite. Prata om det och allt annat: prata om stress, livet och allt runt om kring! Om ni börjar prata om resten kan ni prata om sex, säg att du vill så pratar hen säkert också. Antingen så känner hen sig stressad eller så väntar hen på att fråga dig exakt samma sak!
  /Anonym

 • Jag har också det. Fast min situation är kanske lite annorlunda. Jag har vissa sjukdomar som gör att jag har mycket värk och är väldigt trött, därför är det svårt för mig att bli kåt och att slappna av. Och även om jag blir kåt ibland, så är det inte alltid jag vågar ha sex ändå eftersom jag får ont. En av sjukdomarna som jag har heter vestibulit.
  /Anonym
 • Jag kan känna igen mig på så vis att jag är så stressad och tankspridd att jag har hemskt svårt att komma trotts att jag är hur kåt som helst. Det gäller att kunna slappna av. Men jag tycker att det har hjälpt vårt sexliv att prata om det.

  Han kan inte hjälpa mig eller ändra på något om han inte vet om att jag har ett "problem". Dra igång ett snack när ni sitter och myser eller så, det behöver inte göras till "en stor grej" där ni sitter som i ett möte, förutsatt att din partner fixar att ha ett alvarligt samtal i ledig situation.

  Det är du själv som vet bäst hur, men det kan inte bli bättre om ni inte kommunicerar med varandra.
  /Anonym
Till toppen av sidan