Runka med killkompisar?

Jag är en kille på 15 år. Har inte tappat oskulden än men runkar ofta. På sista tiden har jag känt ett sort sug. Ett sug att jag vill runka med andra killar. Kompisar mestadels, men hur frågar jag det? Och vill ens killar som är straight göra det?

Tips från någon som varit med om liknande eller någon smart, tack!
/Anonym

Svar:

 • Hej, känner många som faktiskt runkar med sina killkompisar. Mitt ex o hans vänner brukade göra det. Inget fel med det! Bara säg att du e sugen så kommer dom säker oxå göra det
  /Leeas
 • Det är okej att vara nyfiken, vare sig sin läggning! Börja med att ta upp ämnet när ni umgås, prata med de andra om deras fantasier och berätta att du skulle vara nyfiken på detta. Respektera deras reaktion och svar.
  /den blivande sexologen
 • Om det är nära kompisar till dig som du vet inte skulle döma dig kan du testa, varför inte när ni sover över? Dra upp ämnet lite försiktigt och prata om det allmänt först, sedan är det bara att köra. Jag och mina kompisar har gjort det flera gånger!!
  /Järven
 • Det är inte ovanligt - har själv gjort det med en kompis. Är det någon närmare vän som inte dömmer dig så fråga bara försiktigt när ni är ensamma. Glid sakta in på ämnet. Eller testa att gå rakt på sak. Jag gjorde taktiken att man ska glida in på ämnet med bra resultat. Bör dock endast vara en person till en början.
  / Den kåta bi-killen
Till toppen av sidan