När hade ni sex första gången?

Hej! Vi är två sextonåringar. Andra tycker att det är löjligt ifall man inte ens haft sex, men vi är okyssta. När hade ni sex första gången? Ni får tolka sex på ert egna sätt.
Mvh
/De okyssta

Svar:

 • Jag har inte haft sex än och jag är 19 år. Det är inget fel på att vara okysst, det visar bara på att ni inte tar "första bästa" liksom. Sex för mig är något man ska ha med någon man är galet förälskad i, inte någon random kille som man hittat på krogen och tycker är snygg (om ni hajjar vad jag menar). Det kommer antagligen ta ett bra tag till, eller kanske inte. Vem vet ;) Men vem har med om ni är oskuld eller inte att göra? Och vem bryr sig! Många är oskuld vid eran ålder och det är inte alls konstigt, ni är unga än och det är ju inte heller direkt bråttom, right!? Ha en bra sommar!!
  /Tjej 19 år

 • Jag hade sex första gången när jag fyllde 19. Jag är fortfarande tsm med samma kille nu 5 år senare. Jag väntade tills jag var helt säker på att jag ville och att han var "den rätte". Jag tycker inte det är något fel med att vara oskuld eller okysst. Tvärtom, hellre det än att göra det med någon man inte tycker om. Då ångrar man sig bara. Det gjorde jag med andra saker jag gjort med andra, men jag är jättenöjd att jag väntade med själva sexet tills jag blev tsm med min kille. Så oroa er inte, och stressa inte. Gör det när det känns rätt för er, inte för någon annan!
  /Anonym

 • Jag hade sex när jag var 19 år med en kille som bara var en sommarflört. Och jag ångrar mig så! Många säger att det är en erfarenhet rikare, men tro mig det är inget speciellt om man inte har sex med en person som är speciell för dig! Tycker samhället ska ha så mycket normer på när och hur vissa saker ska vara och ske. Tycker det är aslöjligt. Följ ditt hjärta och säg nej om det inte känns 100% rätt.
  /Tjej 22 år

 • Ärligt talat pratar folk mer än vad dom faktiskt gör. För att passa in, vara coola osv. Dom flesta har inte sex föränn 15-19 så ha inte bråttom! Det finns ingen ålder då du måste ha.
  /Anonym

 • Jag är 18 år och oskuld, fick min första kyss för några veckor sedan bara :) Ingen stress!
  /18-åring
Till toppen av sidan