Jag vill ha mer än sex, hur ska jag säga det?

Killen jag dejtat i 2 år (long distance, vi har inte träffats ofta då han bor i ett annat land) gjorde slut med mig, på grund av att jag var psykiskt sjuk och betedde mig dåligt mot honom.

Jag har förbättrat mig nu och vill verkligen ha tillbaka honom, men vet inte hur. Han säger att han vill att jag fortfarande ska vara lojal, att om jag är med nån annan kille så kommer han aldrig ta tillbaka mig. Han säger att jag inte får vara med andra men han får vara det. Han säger att vi måste hålla det hemligt. Vi är inte ihop, men han smsar mig några gånger i veckan och jag har cybersex med honom. Jag älskar honom och vill göra honom lycklig, när jag hintar att jag vill vara ihop igen säger han att min uppgift är att vara osjälvisk och göra honom lycklig. Detta vill jag för jag älskar honom, men jag vill ha mer än bara sex. Hjälp???? 
 /18 år, tjej

Svar:

  • Det låter som att han utnyttjar dig! Jag tycker att du ska försöka prata med honom. Men om han säger att din uppgift bara är att göra honom lycklig, men han gör inget tillbaka för dig, då är han inget att ha. Du kommer komma över honom till slut, ibland tar det bara väldigt lång tid. Stå på dig, du kommer bli lyckligare efter ett tag! (Jag hade också en kille som utnyttjade mig, trodde aldrig jag skulle komma över det, men är så mycket lyckligare nu). 
    /Anonym

  • Jag tycker du ska prata med honom, jag vet att det känns jobbigt men det är värt det. Skicka iväg ett SMS där du skriver exakt hur du känner, som att du vill verkligen ha tillbaka han som ett förhållande och mer än bara sex, och såklart att det känns för dig att han utnyttjar dig och tar inte ert förhållande på allvar. Då kanske han har något att tänka på, det kanske inte alls är meningen att han utnyttjar dig, men att inte tänker sig för. Om du beslutar sig för att göra slut med han så kom ihåg att känna efter hur du vill, ingen annan ska bestämma eller påverka ditt beslut. Känn efter hur det känns för dig.
    /Anonym
Till toppen av sidan