Jag vågar inte onanera, hjälp!

Hej! Jag är en kille på 16 vårar, och vågar inte onanera. Jag undrar om jag har något problem? Har någon nåt tips på hur man gör?

/Anonym grabb

Svar:

 • Provat att dra i kuken?
  /Anders
 • Om man inte vågar onanera för att man är rädd för att någon ska komma på en eller för att det ska vara obehagligt så behöver man inte oroa sig. Se till att du är hemma själv någon gång, mitt på dagen eller när som helst.
  Kan du inte vara hemma själv så gör det på natten när du vet att alla andra sover, det är i alla fall en bra början. Är du rädd för att stöna och väcka någon annan, så ha något i munnen. Bit i en kudde eller vad som helst så låter det inte lika mycket.
  Om du vill kan du onanera i duschen också, det låter så man behöver inte oroa sig för att någon ska komma på en och dessutom har du vatten så det blir enklare att onanera. Ett annat tips för att onanera är att försöka bli kåt innan. Kolla på någon snygg tjej eller något som du kanske gillar. Sen kan du börja smeka lite och kanske känna dig fram om det känns bekvämt och skönt. Utforska själv och låt det ta sin tid är mitt största tips. Är du stressad att du måste börja onanera för att alla andra gör det eller något sånt så kanske det blir svårare för dig själv att bli kåt <3
  /Anonym
 • Vill du börja så kan du börja med att gå in på en toa, sen tar du tag i skaftet och rör handen upp och ner, det kommer pirra och kännas super skumt, men det är bara att fortsätta till den vita lilla sperman kommer sprutandes ut ur din snopp, då torkar du bara upp sperman vart den nu hamnar, och så har man börjat onanera, vill du men vågar inte så tänk bara inte, sätt dig på toa, ha toa paper när och testa första gång nån gång du är hemma, då kommer ingen veta att du nåns onanerat
  / 14 pojk
 • Det är bara att köra på. Ytterst osannolikt att någon kommer att komma på att du gör det. Det är inget fel med att onanera. Men om du är orolig för att dina föräldrar/syskon kommer på det kan du alltid göra det om du är ensam hemma tillexempel.
  /Katten
 • Jag tycker att en bra början är att gå in på toa och kolla porr/vad somhelst som gör att du blir kåt. Det är alltid lättare att börja runka med en hård snopp. Sedan drar du bara med handen upp och ner, om du har förhud så drar du bara den upp och ner mot ollonet. Var försiktig dock då ollonet ibland inte är van vid att du rör på den och det kan kännas lite konstigt. Sen gäller det bara att du runkar tills du får en oehört bra känsla och du sprutar! Ha det rolig
  /Anonym 15 årig kille
 • Det behöver inte vara läskigt, det finns ingen skämmigt med att onanera. Testa dig fram och se vad som känns bra för dig!
  /elias
Till toppen av sidan