Orolig för att pojkvännen ska välja rökningen före mig!

Min pojkvän har börjat röka igen efter att ha slutat i ett år. Jag blev tillsammans med honom under tiden han inte rökte och nu när han börjat igen påverkar det vårt sexliv eftersom det för mig är avtändande med rökning...

Han säger att jag inte ska få vänja mig vid det och samtidigt att det inte finns något jag kan göra för att hjälpa honom. Jag är orolig att han kommer välja rökning istället för mig :( Vad ska jag göra?

/IngetNamn...J

Skriv ditt svar

Svar:

  • Hej. Vāljer han rökningen framför dig ār han ingen bra vän.
  • Du kanske inte kan göra så mycket för att hjälpa han. Det är mest hans ansvar att försöka göra något åt saken. Det är väldigt bra att i ett förhållande prata om saker tillsammans. Jag tycker att du ska prata med han om hur du känner och typ peppa han till och sluta röka igen. Det kan va väldigt svårt för han att sluta så en djup diskution om hur han får suget och fråga om han behöver nå hjälpmedel kan vara bra. Jag hoppas att han kan sluta ❤
    /tjej
  • Sedan så kan du också vända på hur du säger det. Ska du välja din motvilja mot rökning över honom. Jag tycker definitivt att du ska göra det eftersom rökning skadar dig även om det inte är du som röker utan han som röker i närheten av dig. Kallas passiv rökning.
    /introverta.me
  • Hej! Jag tycker att du ska försöka berätta ärligt för honom hur du känner. Försök att säga det lugnt och att inte låta anklagande. Det kanske känns bättre för dig om du vet att han vet hur du känner.
    /Anonym tjej
Till toppen av sidan