Nära att kyssa andra trots flickvännen - någon som känner igen sig?

Hej.

Lite bakgrund bara: Jag har varit i ett förhållande med en tjej i snart 6 år. Utöver det var jag dessutom ca 1 år kär i henne innan vi blev ett par. Hon är den enda jag överhuvudtaget kysst och jag har från dag ett känt att hon har varit det bästa som hänt.

Senaste året har det dock hänt ett par gånger på fest att jag hamnat i situationer där jag känner att jag är nära att sumpa allt. Jag vet inte om jag har någon allmänt flörtig aura kring mig men på varje fest jag är på är det någon jag "känner" som börjar stöta på mig i olika grader.

Det jag inte mår bra över nu dock är att jag själv verkligen viljat göra något med någon av dessa tjejer. Om än så "lite" som bara en kyss. men känner mig ändå så äcklad av det när jag vaknar dagen efter ...

Vet inte om det är att jag har något problem i huvudet allmänt eller om det är alkoholen jag har störst problem med. För det ska väl nämnas också att alkohol varit inblandat under alla dessa tillfällen. Vet inte heller vad jag förväntar mig för svar på detta men vill väl veta lite bara om det finns någon som har varit i samma situation?

/B

Skriv ditt svar

Svar:

  • Hej Satt i exakt samma situation som dig och förstår verkligen vad du menar och hur du känner! Ja och min tjej har varit tillsammans (är fortfarande) i 3 år och på fester brukade det bli nära till saker jag inte ville. Jag älskar ju henne så ja sket i att dricka så mycke och det har aldrig hänt igen.

    Vissa kanske känner att man måste kunna hantera sig oavsett om man har alkohol i blodet, och det är klart att man inte kan gå och bli otrogen för att man är full men man försvinner ofta om man är så pass berusad. Prova trappa ner på alkoholen lite och om det inte funkar kanske det handlar om att ditt undermedvetna vill prova vattnet på andra plan och isåfall ska du prata med din flickvän. Hoppas de löser sig
    /19
Till toppen av sidan