Några tips på hur jag som tjej kan få killkompisar?

Hej! Jag är en tjej som har tjejkompisar och undrar hur man får killkompisar, för jag vet att alla människor är underbara. Vet någon hur man kan göra utan att killarna ska tycka det är konstigt? Jag har viljat bli kompis med killar hela mitt liv typ, fast aldrig vågat. 

Jag är helt enkelt feg. Så snälla kan någon förklara hur man ska vara om man vill hänga med killar, hur man ska säga. Vadå ska man bara gå fram och säga ”får jag vara med er?” Eller hur och hur ska man göra för att de inte ska tycka jag är sjuk????? Behöver HJÄLP!!!

/Soffan

Skriv ditt svar

Svar:

  • Det viktigaste är att du ska vara dig själv och inte försöka tvinga fram något, det är ofta då det kan upplevas att det blir stelt. Försök bara att prata med de lite mer på exempelvis lektionerna eller rasterna. De kan vara att flika in någon kommentar när de pratar om något du kan känna igen dig i eller att fråga om något som läraren sa. Enkla saker kan man komma långt med, det är oftast bättre än att försöka tvinga fram någonting. Och som sagt så ska du absolut inte ändra på dig på något sätt utan du ska fortsätta att vara dig själv. Allt blir komplicerat och jobbigt att upprätthålla när man låtsas vara intresserad av saker man inte är intresseras av, eller när man ska försöka vara någon annan. Lycka till!
    /Kille, 20
  • Börja försöka snacka i skolan o sen ba fråga om han dom vill göra nått
    /15 kille
Till toppen av sidan