Någon annan som har varit kär i en gift tjej?

Hej! Jag är en 18 årig kille och har sedan ett halvår blivit väldigt nära vän med en tjejkompis. Hon är 23 och är gift med en 32 årig man. Nu är problemet att vi har blivit så bra vänner att vi har utvecklat känslor för varandra, även om hon fortfarande älskar och vill leva med sin man. Hennes man är för övrigt också en väldigt god vän till mig.

För ett par dagar sedan var vi på ett läger tillsammans och kollade på film, och när filmen var slut så låg vi bara tysta och helt plötsligt så kysste vi varandra. Det gick typ 3 sekunder och sen sluta vi när vi insåg att det vi gjorde var fel. Vi har pratat om det och ser inte just den gången som någon stor grej. Men det känns fortfarande konstigt för vi vet inte om vi ångrar det eller inte. Och vi vet inte om vi vill att det ska hända igen.

Det känns så märkligt för jag har ju inget emot hennes man och det som hände var inte för att "revoltera" mot honom och det tyckte inte hon heller. Vi har inte sagt något till hennes man, eftersom vi inte ser det som någon big deal. Är det någon som sitter eller har suttit i liknande situation?

/TX

Skriv ditt svar

Till toppen av sidan