Mobbad för stor penis, vad ska jag göra?

Hej jag är 15 år och är en kille. Min penis är ovanligt stor. Det handlar inte om att skryta utan att jag blir mobbad. Flera killar i klassen hånar och mobbar mig för min ovanliga storlek efter idrotten när jag duschar. Vad ska jag göra, ska jag säga det till idrottsläraren, kuratorn, skolsystern? Snälla om ni har svar kan ni också berätta hur jag kan formulera mitt problem. Tack.
/Anonym kille 15

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej anonym kille 15! Jag tycker att du ska gå till din idrottslärare o säga att du blir mobbad för din penis längd. Visst det är skitjobbigt att säga det till din idrottslärare, men om du säger det kommer det bli bra. PS. Du är bäst
  /Kille
 • Skit i dom, dom är bara avundsjuka. säg åt dom att sluta kolla på din kuk, och fokusera på att det finns många som gillar stora kukar. ;)
  //tjej 15
 • Jag blir mobbad för min lilla penis, jag skulle hellre bli det för en stor penis.
  /lillkuken
 • Dom är nog bara avundsjuka på din snopp, Jag personligen tycker stora snoppar är sexigt!
  /Tjej som älskar stora kukar
 • Slå tillbaka enormt, med en “ni är bara avundsjuka för era extremt små penisar.“
  /Grabb
 • Skita i vad de säger eller dra någon comeback-line typ "jag har iallafall inte en ostbåge mellen benen" du bör ta det som komplimanger istället, har en kompis som gick in i puberteten när han gick i 2an och har nu enorm (han är 15) killarna retar han och kallar han "stordirchen" men tjejerna värkar gilla det. Eller något som funkar för mig när jag blir retad är att säga "okej konstigt sagt men aja" och titta konstigt på dem, då blir dem oftast generad och slutar.
  /K
Till toppen av sidan