Vad får er att tycka att en kille är snygg?

Tja. Tjejer får endast svara på den här frågan och inte killar. Jag undrar vad det är som får er tjejer att tycka att en kille är snygg?

 //15-årig kille

Svar:

 • Något jag gillar hos killar är musikalitet. Man kan basicly se ut hur som helst men kan man bara musik blir det guld i mina ögon. En annan grej är underarmar som jag gillar av någon okänd anledning... kan inte riktigt säga vad som gör det 😅
  /Anonym

 • Man kan vara snygg på olika sätt. För mig är en snygg kille någon som har humor och utstrålning. En person som är trygg i sin identitet och vet vad han vill. Någon som är snäll och vill sin omgivning väl. När det kommer till utseende är det upp till var och en att avgöra. För mig är att personen luktar gott, har rena tänder och ren hy. Och är någorlunda tränad och vet vilka kläder som passa ens kroppsbyggnad och stil. 
  /Anonym

 • Det är väl olika från person till person som man tycker är snyggt vissa gillar ju t.ex blonda och andra brunhåriga .De kan bara man själv bedöma vad som är snyggt och inte snyggt.Men givetvis är ju inte utseende det allra viktigast utan hur man är som person. 
  /TJEJ 16

 • Stilig, vänliga ögon, mogen, vältränad och lång. Egentligen är det ju svårt för dig att få samma svar, för alla tycker ju väldigt olika. Men det är i alla fall vad jag tycker är snyggt på/med en kille. 
  /Tjej 19 år

 • Modemedveten, snyggt hår, fräch, mogen, fina ögon, röv, smart, rolig, lite snuskig, ta för sig, inte blyg, och lång! Ju längre desto bättre!! 
  /tjej 15

 • Alla har ju olika åsikter men jag tycker att killar som inte är muskulösa, är snälla och kan le är otroligt snygga. 
  /17, tjej

 • För mig så spelar kroppen inte så jättestor roll, men det är ju inte fel om man har lite muskler. Killar kan vara hur snygga som helst, men egentligen handlar det nog mest om din utstrålning och hur du är som person. För om en kille är snygg men omogen så blir det direkt en turn-off för mig. Skratta mycket, va charmig, inte för enkel och lite busig, det är typen av killar jag blir galet attraherad av.
  / Tjej 17

 • Jag tycker om när en kille är blyg, ärlig, snäll, inte så mycket på och är alltid sig själv. De växer han mycket i mina ögon.
  /Anonym
Till toppen av sidan