Vad anser ni om veganism och varför?

Vad anser ni om veganism och varför?

/Anonym

 

 

Svar:

  • Jag tycker det är bra, för att jag tycker inte om att djuren plågas för p.g.a. oss. Jag är själv vegetarian, men äter väldigt mycket helveganskt. Men, om du funderar på att bli vegan, så är det väldigt viktigt att du läser upp om vitaminer och sådant, så att du ändå får i dig allt som du behöver. Men det finns mycket god vegansk mat om man bara läser lite om det!
    /Anonym

  • Jag förstår mig egentligen inte på det. För mig är kött viktigt och inget jag skulle kunna leva utan, men folk har ju många olika anledningar till att vara vegetarianer. Jag accepterar det, men förstår inte riktigt hur man klarar av det. 
    /Tjej, 17

  • Det är inte bra för kroppen och hälsan. (Hata inte på mig nu) jag anser att människan är byggd för att äta kött, fisk, kyckling. Men såklart också grönsaker etc. Samtidigt accepterar jag absolut människors beslut. Vill man inte käka djur så skit i det då. Det är bara du som kan bestämma ändå. Det är din kropp, ditt sinne, dina val och ditt liv. Tycker dock det är fånigt när det övergår till en trend istället för att man gör egna val. 
    /Tjej 19 år
Till toppen av sidan