Snopphår - någon annan som har mycket?

Undrar om det finns nån annan som har mycket hår över snoppen? Själv så har jag ganska mycket över hela snoppen. Jag måste alltid plocka bort håret där nere. Har blivit så trött på behöva göra det hela tiden och undrar verkligen om någon annan testat att få bort håret på något annat sätt eller mer permanent?
/Mos

Svar:

  • Själv kanske jag har några otydliga hårstrån som sitter över snoppen (inte på ollonet), jag brukar därför endast raka pungen och vid magen. Om du har mycket på snoppen och du vill bli av med det så rekomenderar jag bara att raka varannan vecka. Sånt är livet och man måste vänja sig med det. Men det är ju ändå inte så allvarligt, oroa dig inte, du behöver inte reflektera över det.
    /14 årig hårig pung
  • Jag rakar alltid bort det med rakhyvel i duschen, det är tyvärr sånt man får stå ut med om man vill bli av med håren. Ett problem är dock hur man ska få tag på en rakhyvel, i mitt fall så kan mina föräldrar se vad jag köper med mitt kontokort och jag tänker inte svara på följdfrågorna. Personligen så kunde jag skylla på skäggväxten så köpte jag ett, två pack.
    /En person
  • Nej, jag har inte så bra erfarenhet om att plocka bort *busken* men jag har gjort det några gånger. Det snabbaste och lättaste sättet är genom att raka sig enligt mig: Men könshår växer ungefär lika snabbt som skägg och mustach, så därför kanske du kan göra det var 3:dje dag, men eftersom du är i puberteten räcker det nog med att du gör det varje gång du duschar. Annars så kan du också testa att vaxa, då drar du bort hårrötterna och det tar längre tid för det att börja växa igen, men som du förmodligen vet så gör det ont. Men bara så du vet så har jag inte rakat *busken* på 1 år nu, och det går bra och är inget att skämmas för. Jag har inte blivit av med oskulden men jag tror inte att din tjej bryr sig! Men annars så bara testa dom lösningar som kanske funkar för dig! Lycka till! :D
    / Einar//15 år
Till toppen av sidan