Jag har problem med finnar, har ni några tips?

Hej.

Jag är en tjej som har problem med finnar. Jag har testat lite produkter som har hjälpt lite, men har ni några tips på saker?

/Anonym

Svar

 • Har du stora problem borde du gå till en läkare. Du kan få penicillinkurer eller isotretionin.
  /Anonym

 • Jag hade samma problem förut, testade lite allt möjligt för att få bort men inget funkade. Gå till hudläkare! Dom skriver ut en medicin som är super bra, funkade bra för mig iaf. Man äter den i 6 månader, jag började med mycket finnar och märken, nu är jag klar med kuren och har felfri hud utan en enda finne eller märke.
  /16 tjej

 • "Basiderm" är tvål mot finnar. Jag tycker sådana är bra, botar mot finnar och blir stor skillnad efter några dagar. Tycker du ska testa. Ta chansen, man lever bara en gång.
  /Anonym

 • Har vart i samma sitts som dig!! Minns att jag tyckte det var ganska jobbigt med finnar..trots att ingen mer än jag brydde sig. Lösningen för mig var...Basiron AC. Varje kväll tvättar jag mitt ansikte med Basiderm Wash först, sedan tar jag Basiron i ansiktet. Och sedan, om det behövs tar jag även Basiderm återfuktande kräm. De är tre asbra produkter som räddat mitt före detta acnebelagda ansikte..dessutom blir huden JÄTTELEN(underbart) av Basiderm. Idag har jag bara några små finnar då och då.

  Den enda nackdelen med Basiron är att den kan bleka/missfärga handdukar du torkar ansikte och händer(för du får ju lite på händerna). Använd bara vita handdukar så är de nemas problemas;)). Gäller även örngottet i sängen!

  Produkterna kostar tillsammans en slant, men för mig åtminstone var det riktigt värt. Börja med att köpa ansiktstvätten om du vill ta det i steg!
  Kram och lycka till<33
  /Anonym
Till toppen av sidan