Hur ska jag våga träffa honom?

Hej! Jag pratar med en kille som verkligen vill träffa mig. Jag vill träffa honom oxå men problemet är att jag inte vågar. Vi skulle ha träffats häromdagen men jag kunde inte träffa honom, för att jag inte vågade.

Han börjar tröttna på mig nu iom att jag aldrig vill träffas. Och det förstår jag fullt ut, men HUR ska jag komma över tröskeln och våga? För jag vill ju verkligen träffa honom. Jag tror att det kan vara för att jag aldrig har träffat en kille, aldrig hånglat och fortfarande inte haft sex.

/Feg 20-åring

Svar:

 • Jag är i samma situation men tänker inte rädslan ta över för att gå miste om honom. Vad är det värsta som kan hända? Att det blir stelt eller att ni kommer på att ni inte var rätt för varann. Men då har du ju iallafall försökt. Våga testa. 
  / 15år

 • Tänk på vad är det värsta som kan hända...att det blir lite stelt, men det är ju inte hela världen...det kommer gå bra❤️
  /Anonym

 • Hej! Jag har haft ungefär samma problem :)! Jag och en kille skulle träffa varandra, men jag vågade inte pga att jag har haft mer tjej kompisar än killkompisar, eftersom jag kommer överens mest med tjejer. Och han var även ett år äldre än mig och kände ett par personer som jag var ovän med. Han var även den första killen som blev intresserad av mig och som jag faktiskt också var intresserad av. Jag har även varken hånglat eller haft sex, trots allt jag har träffat en "kille". 
  Jag vet hur det är, man känner sig piss nervös första gången. Jag kan fortfarande vakna tidigt för att fixa mig, och planera vad jag ska ha på mig när jag ska träffa min "kille", trots att jag har träffat han innan. Man vill ju att allt ska vara perfekt när man möter den man är intresserad i ;).
  Hur som helst, jag vill bara säga att nervösetet och alla "oro" tankar kommer gå bort efter man har träffat killen för första gången. Det gjorde det iallafall för mig.
  Nu känner jag mig mest glad och lycklig när jag ska träffa honom. Att jag ser fram emot att träffa han.
  Mitt tips till dig är att om du vill verkligen träffa denna kille, så bara gör det och om man har tur så kanske det leder till något. Prova att träffa honom och inget mer kan hända än att du och killen kanske inte klickar på något sätt.  Jag vill dock rekommendera att första träffen ska ske på ett kaffe eller något ställe som är omringat av människor eftersom om det skulle gå snett så har du folk runt om dig, allt för säkerhet skull <3.
  PS. Du är inte feg för att du inte vågar träffa han, detta är normalt att känna och även ha massor med tankar om man ska träffa en kille <3.
  Jag önskar dig lycka till och håller tummarna på allt ska gå bra <3.
  /Anonym

 • Träffa honom på en offentlig plats så att du inte behöver känna dig rädd för att han ska göra något dumt. Hoppas det löser sig! 
  //tjej 16
Till toppen av sidan