Hjälp, nu är det jag som vill och inte han!

Det är så här att jag och en kille träffades förra året. Han ville träffas och jag brydde mig inte så mycket men jag tänkte" aja kul å lära känna nya människor". Så tänkte why not liksom. Vi träffades i stan, gick runt och pratade massa och skrattade. Bara hade sjukt mysigt!

Sen efter ett tag hade vi träffats några gånger, jag var inte så intresserad eller tog det inte så seriöst men det gjorde tydligen han. Jag åkte till honom på Nyårsafton och det var ju skitkul och vi hade sex. Fick en snap dagen efter där det stod Jag gillar dig☺ 😍

Ett tag efter började vi tjafsa lite om allt och inget typ. Och han blev konstig och han sa att visste inte vad han ville och var inte intresserad mer.  I den här situationen blev jag ju mer intresserad av honom. Jag fattade ingenting! Vi fortsatte ses ibland och vi hade sex, men sen va det typ som ”du kan åka hem nu”.

Först va han intresserad sen inte.  Jag gillade ju han så mycket medans han typ sket i mig ... Han velade fram och tillbaka, det var jättejobbig.

Jag saknar honom och allt vi gjorde! Vill verkligen träffa honom och försöka igen och hitta på nåt kul och inte bara ha sex.

Han skrev en gång att han inte va intresserad men då får man ju kämpa och inte ge upp eller? Men vet inte hur jag ska göra, det enda jag vill är att träffa han igen! Har ni något tips vad kan jag göra!?!?

Kramis😘❤

Tacksam för svar!

/Anonym

Svar:

 

 • Om han har sagt att han inte är intresserad är nog de bästa du kan göra att backa, tyvärr. Det är inte att ge upp, det är att ge honom lite space o få tänka efter vad han vill. Om han gillar dig kommer han sakna dig och vilja ta upp kontakten igen o då.
  Det kanske är jättesvårt att låta bli att skicka nåt. Men, jag tror du vinner på det i längden. Lycka till! 
  /Anonym

 • Är han inte intresserad så är han helt enkelt inte intresserad. Sorry to say it, men tror du får släppa honom och försöka gå vidare, han är nog inte den rätta för dig om han velat fram och tillbaka osv. 
  /tjej 19 år 

 • Har varit i samma situation som dig ungefär! Mot slutet kändes det som han också bara ville träffas och ha sex, sen var det bara att åka hem. Jag ville verkligen att det skulle fungera, men han ville inte och han hade inga känslor kvar längre. Jag blev såklart väldigt ledsen av att få höra det, så jag försökte verkligen få tillbaka honom. I hans ögon blev jag bara dryg och konstig, så mitt råd till dig är att ge honom lite tid, hör inte av dig. Om du inte hör av dig så kan han börja inse att han saknar dig på något sätt. Medans om du skulle höra av dig så kanske det bara blir drygt för honom och han inte vill ha kontakt alls. Så det slutade i mitt fall iallafall. 
  /Anonym
Till toppen av sidan