Är jag redo för ett förhållande?

Hej,

Jag pratar med en kille genom twitter och vi har pratat i ett år och vart ihop 10 månader, men vi har inte träffats än för vi bor så långt ifrån. Grejen är att jag vet inte om jag är redo att verkligen ha ett seriöst förhållande, och hur vet jag om jag är redo för jag har aldrig haft ett riktigt förhållande förrut?

/Anonym

Svar: 

 • Om du inte vet så är du nog inte det. Vänta tills du är säker.
  /Anonym

 • Jag tycker du ska vänta om du inte är säker.
  /Anonym

 • Påminner lite om mig och min kille, vi har pratat med varandra i över ett år på snap samt varit tsm i några månader nu dock aldrig träffats på riktigt mer en någon liten stund. Men om du inte vet om du är redo tycker jag att ni borde prata om det tillsammans. Det lättaste för att veta om man just vill ta det där extra steget och inleda ett "riktigt" förhållande där man träffas osånt är just att prata om det. Lyssna på vad han har att säga och säg även vad du själv känner angående det. Sköt om dig, puss.
  /tjej, 15
 • Man vet när man är redo. Lovar. Om du inte är redo, så vänta. Det är ju inte direkt någon stress och det finns tusentals killar därute, så det är ju inte ödet vi snackar om heller.
  /tjej 19 år
 • Jag tycker att du kan tänka på saken själv! Testa om det går bra när ni träffas, eller om du fortfarande gillar honom. Kram
  /Ebba
Till toppen av sidan