Tips för att inte bli så nervös?

Jag har en fråga till alla där ute. Har ni samma problem som mig? Jag blir helt otroligt nervös innan jag ska träffa en kille. (Notera också att jag är medveten om att alla blir nervösa, men när jag blir nervös inför något som detta är det next level alltså.) Jag får kramper i magen och svettas som om jag vore på Bahamas i 45 graders värme. Jag tror att en stor del till varför det blir så här är för att jag är väldigt osäker i mig själv, jag är rädd för att han jag träffar ska tycka att jag är tjock eller ful.

Känner ni också så här? Eller har ni några tips på vad jag kan göra för att inte bli så nervös? Help a girl out 😣
/Tjej, 17 år

Svar

 • Hej, försök kolla på hanns ögon när du pratar
  / Danne
 • Känner exakt samma!!!!! Asså jag tror påriktigt inte att det är normalt hur mycket jag lökar... och ibland blir jag så nervös så att jag sluddrar när jag pratar, inte kul. Jag har inte direkt någon bra taktik, men jag försöker att tänka på andningen, för att på något sätt lugna ner mig själv. Egentligen så tror jag att det bästa att göra är att bara kasta sig ut och köra på, hur jobbigt det än är. För även om allt går åt helvete, så kan du ändå vara stolt över att du i alla fall klarade av att göra det.
  /tjej som kan relatera
 • Om du tycker det är jobbigt kan du ta med en tjej vän som du känner för att göra dig mindre nervös. Sen så om killen skulle tycka du är ful så är han inte värd dig.
  /hoppas det hjälpte
 • Jag blir nervös om jag typ ska prata inför eller med folk jag inte känner. Typ, om jag ska beställa nåt på BK så säger jag att jag vill ha nåt så säger de nåt annat svar än vad jag väntat mig, så blir jag helt varm å stum å säger nåt dumt.
  Samma om jag går förbi nån ja ”känner” men inte träffat på länge, så vinkar den normalt å säger hej så ba går jag förbi å snabbt klämmer ut ett stelt hej, sen blir jag as nervös över att den ska tycka jag är konstig. Vet inte riktigt vad man kan göra i ditt fall, kanske berätta för någon kompis?
  /Människa från A
Till toppen av sidan