Är min kille gay?

Jag och min kille har varit tillsammans i 2 månader nu. Han är väldigt feminin enligt mig och jag är orolig över att han är gay. Han går i dans och har i stort sett bara tjejkompisar. Han är inte intresserad av typiskt ”killiga” saker som fotboll, fifa osv. Han är även väldigt mån om sitt utseende. Måste alltid ha perfekt hår och bär kappa osv. När vi ska ha sex är han aldrig heller kåt, även då vi försökt gång på gång. Är han gay? Vad ska jag göra?

/Anonym tjej, 15

Svar: 

 • Det är möjligt att han är gay. Jag tycker att du ska fråga honom det öppet och om han skulle erkänna sig gay för dig så ska du respektera det och stötta honom.
  /Anonym

 • Först och främst, en feminin kille betyder inte att han är gay, jag trodde det förr men så är det inte. Att ha tjejkompisar är inte häller något som betyder att han är gay. Däremot håller jag med i vad du säger, det låter lite misstänksamt. Jag tycker att du ska fråga honom, och säga att du accepterar vad han än väljer. Jag själv är gay, och om jag sett en kille som betett sig så (jag har faktiskt stött på en kille som var väldigt feminin och hade bara tjejkompisar innan mig men han var jättestraight) så skulle jag också antagit att han var gay. Om det visar sig att han är gay, bi, trans whatever och du kan acceptera det, var vänner :)
  //Anonym 
 • Jag tycker du ska låta honom avgöra istället för att fråga oss. Vi kan inte veta, och har antagligen fel.
  /Anonym

 • Prata med honom om det och försäkra han att han är i en trygg miljö. Om han är gay ska du inte ovilligt behöva vara hans ''skägg'' (fejk flickvän)
  /Anonym

 • Kanske, har du provat prata? 
  /tjej 19 år
Till toppen av sidan