Jag och min kompis älskar samma tjej, hjälp!

Jag är kär i en person i skolan. Hon är snygg och har en bra personlighet som jag gillar. När vi var utomlands så lekte jag och två kompisar sanning eller konka. Där vi ställde frågan "Är du kär i någon isåfall vem". En av dem svarade att han var kär i någon och det var E, som jag är kär i.

När jag hörde det blev mitt hjärta krossat. Efter den frågan pratade mina kompisar om hur han skulle göra för att få henne som flickvän. Jag kunde inte lyssna för jag skulle bara blivit ledsen/ännu mer krossat hjärta.

Idag pratar vi inget om det för att vi kom överens att det som sas skulle stanna i rummet och inte komma ut till någon. Hur ska jag göra för att sluta vara kär i den här tjejen eller hur ska jag göra för att bli ihop med den här tjejen?

/Kille i Sverige

Skriv ditt svar

Svar:

 • Försök prata och vara trevlig mot henne. Jag blir glad när någon säger god morgon eller bara hej. Tycker inte att du ska kalla henne för konstiga saker typ åsna mm (alla killar jag känner gör det när dem impar på tjejer), då blir man bara ledsen. Försök att få en bra kompis relation med henne. Tycker du kan fortsätta att vara kär i henne.
  /14 årig rolig tjej 😂1️⃣4️⃣
 • Jag tycker att du ska säga till den killen att du gillar E, och om han blir arg/sur så får du förklara att du har gillat henne länge. Och tjejen så tycker jag att det du ska säga vad du du känner. Och jag vet att det är svårt och så, men det kommer lösa sig.
  /Tjej
 • Synd. Fråga chans på henne privat istället. Din kompis behöver inte veta om det. Eller berätta bara för din kompis hur du känner. Han kommer nog förstå :)
  /Gurkan
 • Jag tycker att ni kan börja hänga mer om du vill bli ihop med henne, säg hur du känner och tillslut kanske hon tycker samma!
  /Din bästa bror

Till toppen av sidan