Ingen blir intresserad av mig, borde jag ändra på mig?

Varför är ingen intresserad av mig??Jag är en 17 årig tjej som aldrig haft kille. Ingen blir någonsin intresserad tillbaka, känner mig bara dum och ful varje gång jag försöker flörta. Vad ska jag göra? Borde jag ändra på mig själv?

/Alias

Skriv ditt svar

Svar:

  • Nej, ändra inte på dig själv. Du är fin som du är. Du kommer hitta någon som gillar dig tillbaka. Bara fortsätt flörta osv med folk du gillar så kommer någon nappa. Men ändra aldrig på dig själv för andra än dig själv. Du är tillräcklig. ha det bra :)
    /tjej 13
  • Jag vet precis hur du känner dig. Jag är 19 (fyller snart 20) år och har inte heller haft kille någon gång. Men det kommer nån gång. I höstas började jag träffa en kille och det var HAN som tog kontakt med mig först. Sen funkade det inte mellan oss, men min poäng är att förr eller senare så kommer det bara trilla in en kille i ditt liv, kanske av en ren slump. Och då kommer du känna dig finast i hela världen.

    Ändra i alla fall aldrig på dig själv för andra. Du är bäst och finast som du är. Förr eller senare kommer det vara någon som upptäcker det och då har det varit värt all väntan. Jag väntar fortfarande på att det ska hända mig, men jag har ju i alla fall fått ett smakprov på vad som skulle kunna bli i framtiden. Och jag längtar, det gör jag. Men just nu njuter jag bara av mitt liv och ser till så att jag trivs med mig själv och är lycklig så löser sig allt annat så småningom. Jag tror verkligen att det kommer lösa sig för dig också. Lycka till i framtiden och ta hand om dig själv! :)
    /tjej, 19
Till toppen av sidan