Hur vill ni killar att man tar kontakt med er?

Hej! Jag är 17 och heterosexuell. Jag har aldrig känt mig helt redo för att börja träffa killar på ett djupare plan än bara vänskap. Men känner nu att jag vill det. Eftersom att jag knappt har någon erfarenhet i detta behöver jag alla tips ni har. Hur gör jag för att ta kontakt och verka intressant? Killar var kan man hitta er och hur föredrar ni att man tar kontakt? Genom sociala medier eller IRL? Längtar verkligen efter lite kärlek...:)

/solstrålen

Skriv ditt svar

Svar: 

 • IRL
  /Kille
 • Asså, jag har aldrig Blivit utfrågad, men jag hade tyckte det varit skönast att träffas över något båda har i intresse, sedan spelar det egentligen inte så stor roll, men ska du fråga ut nån, eller flirta, var inte rädd för att göra det, vänta inte på att vi killar ska agera först, ta inisiativ och hoppas på det bästa.
  Också, ska du fråga ut nån på en dejt erbjud något som ni båda älskar och kan njuta av. Annars de klassiska, var dig själv, slappna av och det viktigaste, var självsäker, ha lite självkänsla, för inget är sexigare än en tjej som har starkt självförtroende, men det här är bara mina tankar och utifrån mina känslor. Alla är olika, det är också bra att komma ihåg. Hoppas det hjälpte lite och ragga up nu nån snygg grabb! Det förtjänar du.
  /15 år grabb
 • Enkelt sätt är tinder, men kanske inte det bästa om man ska leta efter "kärleken". Man får vara beredd på att typ ingen letar efter en relation där. Annars är det att bara vara trevlig mot snubbar generellt. Snacka lite, små flörta lite och sedan skriva på någon socialmedie.
  /Kille, 18
 • Jag har aldrig varit kär, och du skriver inte heller om du menar hur man frågar chans, men och jag utgår från att det är det du menar, så skulle tro att man för att inte få spänningen i det hela att försvinna bör kontakta killen i verkligheten och inte typ mejla. Om du menar hur man förför någon så kan jag tipsa om att killar uppskattar självständiga och romantiska tjejer.
  /Kille, 15 år
Till toppen av sidan