Hur vet jag om min tjej är kåt?

Hon vill bli kåt men hon säger att hon själv inte vet helt när och om hon blir det. Hon älskar mig av hela sitt hjärta men den delen är lite svår för henne, att både prata om och uppleva. Det är hennes första relation också så hon är osäker på hur det på riktigt känns och har inget att jämföra med direkt. Plus, kan tjejer få nåt liknande till stånd?

/Anonym ples, 15 snart XD

Skriv ditt svar

Svar:

 • Du ska låta det ta den tid det tar och om hon inte vet om hon är kåt tjata inte för då kommer hon antagligen känna sig osäker på sig själv och så är det svårt att bli kåt. Gå långsamt fram och var noga med att försäkra dig om att hon är bekväm i situationen.
  /16 årig tjej
 • På mig är det lätt att se för min fitta svullnar extremt mycket när jag blir kåt. Jag blir inte fuktig, på mig rinner det åt alla håll. Även om det inte är lika tydligt på din tjej så kan du nog se något liknade.
  /Bella 19år
 • Jag ser inte när min tjej är kåt, men när sexet fungerar bra så antar jag att hon är det.
  /17årig kille
 • Om du ska veta om din tjej är kåt eller inte så kan man inte se det lika tydligt som man gör det på en kille. Tjejer kan inte få riktigt ”Stånd” men däremot tjejer kan bli kåta som killar. Det finns en sjukt bra sida om sexuell upphetsning gällande både män och kvinnor här på UMO där jag själv brukade kolla i början och så :)!. Beroende på vad ni tycker är bekvämats så kan ni antagligen bestäms en dag där ni kan läsa tillsammans eller så kan ni läsa för sig liksom. Lycka till!
  /Anonym tjej
Till toppen av sidan