Hur kan jag som introvert kille hitta en tjej?

Jag är väldigt tystlåten och gillar att för det mesta inte vara i större grupper, men detta gör också att jag inte träffar så mycket nya personer. Mina intressen är ganska ensamma i natur, så som dataspel, och teknik som datorer och HiFi system.

Den enda hobbyn jag har som inte är så ensam är paintball men det är också väldigt mansdominerat. Det finns onlinegrupper där man möter nya personer men det är nästan alltid 20 killar per 1 tjej minst.

På alla artiklar om att träffa någon så står det om att man ska vara utåtgående och börja med en massa "small talk" men det känns bara som att jag kommer att träffa helt fel typ genom det. Jag gillar att vara för mig själv men på samma gång så känns det väldigt ensamt utan en tjej. Hur kan man som introvert hitta en tjej?

/Ensam kille 16.

Skriv ditt svar

Svar:

  • Var också väldigt introvert förut och hade samma problem ungefär. Egentligen är det inte viktigt att ha flickvän/pojkvän och du är ändå ganska ung. Bästa sättet om man är introvert är nog att prata med tjejer på tex. Insta. Eller någon i din klass kanske. Om du vill kan du ju försöka hitta någon annan hobby som fler tjejer dras till? Jag gick till en kurator som hjälpte mig och nu är jag inte alls lika introvert längre. Kanske värt att testa, det är gratis.
    /Anonym
  • Same dude, same. Fast jag är tjej. Hur träffar man killar? Det värsta jag vet är typ att kallprata, eller få konversationen att börja. När jag träffar nya människor är jag väldigt blyg och tystlåten dessutom. Jag gillar också att vara ensam och göra typ ingenting. Har börjat ifrågasätta mitt utseende och personlighet..
    /Ebba
Till toppen av sidan