Hur ger jag min crush en hint?

Hej! Jag gillar e tjej och jag undrar hur jag kan ge henne en hint? Vi har hängt igår, vi kramades och höll händer igår men vi är tjejer så det kanske inte är en stor sak för henne? Själv så är jag bi och hon lesbisk. Hjälp?

/Helt galen och kär 13åring

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag är inte så bra på det här med kärlek men du kanske kan typ prata om kärlek med henne och säga att du gillar en tjej men inte vet hur du ska säga det till henne, så kan hon ge råd och så använder du dom råden på henne. Det var det som gav mig min första pojkvän :) Lycka till!
  /13 tjej
 • Om hon är lesbisk och vet att du är bi så skulle jag tro att det betyder mer än om det skulle vara vilken annan tjej som helst - det är dock tyvärr inget som är säkert. Det är läskigt, jag vet, men det bästa är att bara prata om det, att säga att du tycker om henne mer än som en vän och vill veta vad hon känner för dig. När man går omvägar och börjar att indirekt försöka berätta det eller lista ut det själv så brukar det antingen bara bli förvirrande och ingenting händer eller så tar det upp onödigt mycket energi för att man går runt och tänker på det så mycket och det kan ta evigheter innan det blir något - om ni båda skulle tycka om varandra. Så försök att prata med henne om det.
  /Kille, 20
 • Fråga chans
  /En snabbsvarande kille
 • Prata med henne om det, berätta hur du känner.
  /A
Till toppen av sidan