Hur är det i era omklädningsrum?

Hej, i min skola så går alla killar runt nakna i omklädningsrummet efter idrotten (jag med) och ingen skäms. Alla killar har kommit in i puberteten och alla har lite hår runt snoppen men ingen skäms över det.

Mina kompisar säger att i deras omklädningsrum så går alla runt med en handduk runt midjan och skäms. Är det någon annan som har ett omklädningsrum där alla går runt nakna precis som i mitt omklädningsrum?
/Kille/14 år

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag e ju tjej då, men i min klass så dushar ingen efter gymnastiken i omklädningsrummet eftersom alla skäms så mycket, vissa byter till och med om på toan. När vi har gjort simhallsbesök har det hänt att någon har låtsats vara förkyld eller liknande för att slippa visa sig i simkläder. Jag vet dock inte hur det är med killarna, men eftersom jag aldrig hört ljudet av vatten från deras omklädningsrum så antar jag att dom inte heller duschar. Så det varierar nog en hel del skulle jag tro.
  /Tjej 15
 • I mitt omklädningsrum är det typ bara jag som får skämmas.
  /14
 • I mitt går vi runt med handduk, vi skäms inte mycket men vi går ändå runt med handduk, anklagelser om att vara b*g kan ofta poppa upp om man gör något feminint eller naket, men vi skäms ju inte
  /Grabb
 • Låter väldigt skönt för er! De är ju helt olika från person till person! Men jag håller alltid runt en handduk runt mig och väntar tills alla har duschat klart. Så är de i många andra av tjejerna i min klass också! Vissa går runt nakna men liksom inte så mycket utan bara när dom tar på sig! Själv visar jag mig inte för någon för jag är typ den ända i klassen (av tjejerna) som har fått hår på andra ställen än huvudet. Så då kan de ju vara att dom andra som inte har något blir nyfikna och kollar lite mer på mig
  /Tjej
 • I min gamla klass åk 1-6 så var det också typ så men när vi fick nya klasser i högstadiet så är det nästan ingen som duschar i skolan. De flesta går hem och duschar om de ska duscha.
  /kille 15,5
Till toppen av sidan