Hon vill göra mig svartsjuk, vad ska jag göra?

Hej, jag har en tjej som jag gillar väldigt mycket. Jag vet inte om hon gillar mig eller något. Men hon säger jag älskar dig och att jag är snygg och fin. Problemet är att det känns som att hon vill få mig svartsjuk. 

Hon skickar alltid bilder på andra killar när hon lutar sig mot dom eller t.ex när jag vill starta en konversation, eller skriver något med hjärtan eller något fint så skickar hon inte ens bild på sitt ansikte. Utan att hon skickar bara bild på andra killar som är i rummet.

När jag skrev ett väldigt fint meddelande som jag verkligen menade, så sa hon bara godnatt med ett hjärta. Dagen efter blev jag ledsen och så sa hon att hon inte ens vet om jag menade det eller att hon trodde att jag bara tiggde nakenbilder och att det var därför jag skrev så långt och fint.

Detta gjorde mig väldigt ledsen att hon tror så om mig. Helt enkelt känns det som att ibland gillar hon mig och ibland så skickar hon bara med mig för att göra mig svartsjuk. Jag får ont i hela hjärtat när hon inte skriver tillbaka eller efter jag skickar något fint. Jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga! :(

/En ledsen tonåring

Skriv ditt svar

Svar:

  • Hej, det kan vara jobbigt att vara kär, speciellt när personen du är kär i inte reagerar som du vill. Du kan till att börja med berätta att du tycker det är jobbigt när hon skickar bilder med andra killar osv, om hon inte slutar tycker jag du ska testa ta en liten paus från henne (det kan kännas väldigt jobbigt i stunden), eftersom hon inte verkar ha ditt bästa i intresse.
    /tjej 13
  • Hej! Mitt tips är att vara ärligt mot henne berätta hur du känner men även vad du vill med eran relation. Jag tror att hon är osäker både på sig själv och dig. Om man är osäker brukar man ju ofta vilja få den andra parten att vara väldigt övertygande om dess känslor.

    Hon är nog rädd för något och du kanske ska fråga henne rakt ut? Säg att du gillar henne och fråga hur hon känner kring er. Annars kanske hon bara gillar din uppmärksamhet eller ser dig som en väldigt bra vän som finns där. Så mitt tips är att komma ifrån din ovisshet och fråga henne, du kommer aldrig få ett svar om du inte frågar. Hoppas att det går din väg!
    /Lilla jag
Till toppen av sidan