Hon skrek till alla att jag hade stånd, hjälp!

För en vecka sedan i skolan så satt jag vid min bänk och pluggade matte. Från ingenstans blev jag kåt och började tänka kåta tankar. Jag fick stånd med min penis och kände att jag var tvungen att göra något. Min kompis E kom fram till mig och undrade vad som var fel.

Jag frågade om hon kunde hämta min jacka så jag kunde gömma min pinsamma situation. Hon började gapskratta och skrev över hela klassrummet, "S HAR STÅND!"

Det var såååå pinsamt och jag vågar inte gå till skolan igen. Jag har låtsats varit sjuk ett antal dagar nu. Vad ska jag göra?

/S, 17


Skriv ditt svar

Svar:

  • Man tänker alltid att folk bryr sig mer om det än vad de gör. Om någon skulle nämna det, skratta bara åt situationen, acceptera att det hände och försöka få folk att släppa det. Det kommer glömmas bort, jag tror redan nu att det inte är någon som tänker på det. Pinsamheter händer ALLA och det är något som glöms bort relativt snabbt.
    /Kille, 20
  • Jag har varit med om en liknande situation fast då var jag på ett cafe och såg en snygg tjej och blev hypnoriserad av henne jag skulle precis gå till henne när jag glömde att jag hade stånd så hon skrek det över hela caféet.......ni kan ju gissa vad som hände sen.....mitt tips är ta det inte så personligt alla killar får ju stånd det bästa man kan göra är att bara ta det lugnt och bara va sig själv......man kan också prata med någon att man har stånd.....ingen har rätt till att behandla någon så där......efter det som hände mig prata jag med henne och nu e vi ihop.......gör som du själv vill:-)
    /kille 18 🐙
  • Om jag ska vara helt ärlig tror jag inte att någon bryr sig. Jag har varit med om tillfällen då jag tror att jag kommer att sticka ut på grund av att något har hänt, men ingen bryr sig. Förmodligen har de redan glömt det nu. Om du bara testar att gå en dag så märker du att ingen bryr sig. Det är om du stannar hemma flera veckor de börjar undra.
    /Anonym
Till toppen av sidan